Pagina's

woensdag 6 mei 2015

Rutte: "Vrijheid vraagt om onderhoud......" ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dacht hij en de rest van zijn waardeloze kabinet daar maar 'eens wat vaker' aan!!!

Gisteren 'opende' het onzelfstandig lulletje lampenkatoen Rutte de Bevrijdingsdag in Vlissingen...Dat begon goed, de kwezel kreeg de 'vrijheidsvlam', maar niet aan met z'n fakkeltje. Toen e.e.a. eindelijk was gelukt, begon hij weer één van z'n 'fantastische' toespraken. De enorme hypocriet durfde te stellen, dat vrijheid om veel onderhoud vraagt........ ha! ha! ha! ha! Vandaar dat het kabinet zo bezig is met ophitsen tot oorlog en de NAVO uiterst agressief steeds verder opkruipt richting Moskou....... Daarom 'mogen' wij straks nog veel meer belastinggeld in het militair-industrieel complex steken, terwijl het westen, inclusief Nederland, 7 keer meer aan defensie uitgeeft, dan de Russen en Chinezen bij elkaar.....!!!

Maar Rutte vervolgde en sprak het volk met 'jullie' aan: "Dit moet elke dag en niet alleen op 4 en 5 mei", zo zei Rutte, doelend op dat onderhoud.... ha! ha! ha! Nee, niet 1 keer per jaar belasting betalen voor defensie, maar elke dag, dus ook als u boodschappen doet, en dat heeft deze volksverlakker goed gezien!!!! Want zo moet je zijn oproep zien, 'vrijheid' door oorlogsvoering!!!

Wat de rest van onze vrijheden betreft, is het afbraakkabinet dagelijks bezig, dezen zo snel mogelijk de nek om te draaien!!
Er is natuurlijk ook nog persoonlijke vrijheid: dachten Rutte en zijn waardeloze afbraakkabinet elke dag maar aan deze 'vrijheid', want dit kabinet doet precies het tegenovergestelde!! Onze vrijheden worden per week verder ingeperkt en de macht van de bedrijven en hun 'strovolk', de lobbyende politici, winnen in diezelfde tijd steeds meer macht....... Waarom mogen wij niet weten wat er wordt besproken bij het TTIP verdrag en waarom mogen grote bedrijven dat wel weten, sterker nog: die onderhandelen mee!!! Om over alle camera's in de straten, onze Ausweiss (identiteitsbewijs) dat we dag en nacht bij ons moeten hebben, de grootschalige computerinbraak door geheime diensten (zelfs door buitenlandse!!) en het ongebreideld telefoon tappen maar te zwijgen..... Nee, die vrijheid is echt in goede handen, bij deze oplichter en zijn ondernemers lobbykabinet!!!!

Nog wat 'vrijheidslievende' uitlatingen van Rutte, lid van de georganiseerde misdaadbende VVD:

In 2012 zei Rutte bij de herdenking van het slavernij verleden, dat de mens (als slaaf) niet meer als mens wordt behandeld, maar als koopwaar en eigendom. "Voor ons, voor u en voor mij is dat bijna onvoorstelbaar. De vrijheid om te zijn wie je wilt zijn, om te worden wat je wilt worden, het is voor ons net zo gewoon als ademhalen..." ha! ha! ha! ha! ha! Hier zie je meteen, dat deze achterlijke kwast volkomen naast de werkelijkheid leeft...... Daarom geldt die 'vrijheid om te zijn wie je wilt zijn, om te worden wat je wilt worden', natuurlijk alleen voor de welgestelden, zoals u zult begrijpen. Deze vrijheden, zijn voor het grootste deel van de bevolking niet weggelegd. als je het 'geluk' hebt, geen goed stel hersenen te hebben, heb je deze vrijheden al helemaal niet. Tel daar de achterlijke flexibilisering van de arbeidsmarkt bij op, en je ziet, dat onder het mom van vrijheid, meer en meer mensen pas echt geknecht worden en als echte loonslaven dagelijks met de angst rondlopen, of ze morgen hun schijnconstructie baantje nog hebben. Waarbij velen de vrijheid 'erbij krijgen', om een tweede baan te zoeken, daar ze niet rond kunnen komen, van hun onbeschoft lage inkomen. Voorts heeft het grootste deel van de werknemers, dankzij het beleid van Rutte 1 en 2 straks 'de vrijheid' om te werken tot ze er dood bij neervallen....... Om te voorkomen, dat de arbeiders in de onderlaag straks massaal door alle onzekerheid, de GGZ op kosten jagen, heeft VVD stoephoer Schippers de vrijheid genomen, deze zorg zwaar uit te kleden, al helemaal wat betreft de vergoedingen.

Intussen hebben de kabinetten Rutte 1 en 2 ervoor gezorgd, dat de huren de pan uitrijzen, zodat het overgrote deel van de huurders, gevangene is geworden van hun eigen huis en steeds verder in de financiële problemen wegzakt; leuke 'vrijheid' Rutte!!

Dan nog de vrijheid van artskeuze: als je op bijstandsniveau leeft, ben je die vrijheid ook nog eens kwijtgeraakt, door het onbeschofte beleid van Rutte 2.............

Rutte vroeg dan ook, tot een paar keer toe, aan 'ons' de vrijheid te onderhouden, dat geldt dus niet voor hemzelf. Met andere woorden: Rutte zei in feite, dat we in opstand moeten komen, om eindelijk eens orde op corrupte zaken te stellen. Ik stel voor om te beginnen het Binnenhof schoon te vegen van alle lobbypolitici en inhumane angst- en haatzaaiers!!!

Ach, het was al een veeg teken: het mislukken van het 'vrijheidsvuur' aansteken!!!'

Daarover gesproken: reken maar dat de verantwoordelijken voor het 'fakkeldrama' flink op hun kloten kregen van Rutte!!!!! Het kan aan mij liggen, maar ik kon geen filmpje op het net vinden van deze mislukking.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten