Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 november 2015

Bussemaker laat onderzoeken of particulier onderwijs beter presteert dan regulier onderwijs....... ha! ha! ha! ha! ha!

Vorige week woensdag hoorde ik het bericht, dat hare PvdA hufterigheid Bussemaker, de wanpresterende minister Onderwijs, een kloof ziet ontstaan tussen arm en rijk........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé Bussemaker, die kloof is er al lang, sterker nog die is nooit weggeweest, met dank aan de PvdA!!

Bussemaker maakte bekend, dat ze daarom een onderzoek laat doen naar de resultaten tussen het particulier onderwijs en het reguliere onderwijs...... ha! ha! ha! ha! Het is als de vraag wat is beter: een klas met 30 leerlingen of meer, of een klas met 15 leerlingen???

Kortom een bedrieglijke voorstelling van zaken gericht op de achterban van de PvdA, waarmee Bussemaker stelt dat de gelijkheid in Nederland compleet is, maar nu gaat onderzoeken of hier in het onderwijs 'misschien' aan wordt getornd............

Dit alles terwijl onder het bewind van Bussemaker, het (a)sociale leenstelsel heeft ingevoerd, een stelsel dat de jongeren uit de grote onderlaag overduidelijk op achterstand zet.......... 

Nederland is een klassenmaatschappij en hard op weg deze te vormen naar het model in de 19de eeuw, alweer met dank aan de PvdA!!

Voor meer berichten over/met klassenmaatschappij, klassengrootte, onderwijs, basisonderwijs, particulier onderwijs (of: privé onderwijs), Bussemaker en/of Sander Dekker (de zwaar disfunctionerende VVD kleuter jaknikker, die godbetert staatssecretaris Onderwijs mag spelen), klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten