Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 november 2015

Wakker Dier, WHO en kankerverwekkend vlees........

Hoorde afgelopen vrijdag, dat Wakker Dier haar excuus heeft aangeboden, voor een cartoon die het op de site had staan: juichende koeien, vanwege de kanker die je van vleeseten krijgt....... ha! ha! ha! ha! ha! Een ongelofelijk aantal mensen schijnt zich hieraan gestoord te hebben...... Mensen die het verder een rotzorg zal zijn, hoe en waar het stuk kadaver dat ze dagelijks eten vandaan komt en onder welke omstandigheden die dieren werden gehouden.....

De gewraakte cartoon

Nee, als het woord kanker valt, breekt de pleuris uit.....Wat een ongelofelijk stel hypocrieten!! Gadverdamme!!

Een en andere uiteraard na berichtgeving van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) die eerder vorige week met het bericht kwam, dat je van bewerkt vlees en 'rood vlees', kanker zou kunnen krijgen. Eerlijk gezegd vond ik het een uiterst lamme rapportage van de WHO, immers het is allang bekend, dat vlees eten slecht is voor je darmen (obstipatie en verder o.a..... kanker!) en slecht voor organen als de nieren, het hart en lever........* Wat een absurde hysterie, ongelofelijk!!

Intussen heeft ook de WHO op z'n sodeflikker gekregen voor dit bericht, daarom kwam dit geldverslindende orgaan met een aanpassing en excuus op het eerdere bericht.... Uiteraard is vleeseten goed voor u...!!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Tja de vleesverkoop wereldwijd is een miljardenbusiness, dus die belangen worden door de volksvertegenwoordigers en organen dienstig aan die volksvertegenwoordigers, als eerste behartigd........

De WHO zou eindelijk moeten uitdragen, dat met vleeseten, we de wereld naar de gallemiesen helpen en we uiteindelijk nooit alle miljarden mensen van hun kanker- en andere ziekten/stoornissen verwekkend stuk ontbindend vlees kunnen voorzien. Sterker daar is zo'n enorme hoeveelheid groente voor nodig, dat we die nooit kunnen telen, zonder de aarde 'letterlijk' naar god te helpen, nu al worden grote delen van oerwouden gesloopt voor de teelt van groenten, als gentech soja...... Ook het waterverbruik voor de 'productie' van vlees is gigantisch, voor 1 kilo rundvlees is 15.400 liter water nodig en dat in een wereld waar een steeds groter tekort aan zoetwater ontstaat!! Dan spreek ik niet eens over de enorme transportbewegingen wereldwijd: -met diervoer, -met groenten voor dat diervoer, -met kadavers, -met bewerkte kadaver onderdelen en -met levend vee (meestal op uiterst barbaarse manier..)......... Met de uitstoot van methaan, door de enorme hoeveelheid geproduceerde mest, wordt bovendien de klimaatverandering verder aangejaagd....... Wist u dat er in Nederland jaarlijks 500 miljoen (!!) dieren worden groot- en doodgemarteld??? Hoe bedoelt u, Nederland is vol???

* Overigens met leverschade worden ook de hersenen beschadigd. Hersenbeschadiging, al bekend van de 'gekkekoeienziekte' (BSE), deze ziekte bij runderen zorgde voor de vorming Creutzfeldt-Jacob bij mensen, die met BSE besmet vlees aten.

Voor meer berichten met/over vleeseten, kanker, gekkekoeienziekte, Wakker Dier, WHO, intensieve martelveehouderij, luchtvervuiling, klimaatverandering, waterverontreiniging, oerwoud, watertekort, genetische manipulatie (gentech) en/of veetransporten, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten