Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 maart 2011

De JSF, een gebed zonder eind

De JSF lobby, met als opperhoofd 'tricky' Dick Berlijn, kreeg deze week de zoveelste klap. De Rekenkamer waarschuwde voor de aanschaf van dit wanproduct, dit o.a. vanwege de vraag over de uiteindelijke prijs en de investeringen die nu al gedaan zijn en nog gedaan zullen worden (dus hoe meer er geïnvesteerd wordt, hoe moeilijker het zal worden niet te kiezen voor de JSF). De Rekenkamer heeft ook het argument onderuit gehaald, dat kiezen voor de JSF heel veel extra tegenorders zal opleveren voor Nederland, de Rekenkamer heeft berekend, dat dit ten hoogste zal gaan om 105 miljoen euro, terwijl er nu al 800 miljoen is geïnvesteerd. In het bericht wordt geen melding gemaakt over de kwalificatie van de JSF, de JSF zou een 'jager' moeten zijn, echter deskundigen hebben al aangetoond, dat het geen jager is (als de F16), zelfs als bommenwerper mist het toestel kwalificaties en verdere slechte prestaties alom. De murmelende CDA hufter Hillen kan, net als Berlijn e.a., alleen hameren op het oude liedje: "het is het beste toestel", een uitspraak die nu simpel weggezet kan worden, als dikke vette leugen.

De PVV veelpleger Hero Drinkman zei er gisteren in Goedemorgen Nederland (radio1 na 9.30u.) trots op te zijn, dat de PVV er voor gezorgd heeft, dat dit kabinet het besluit over de aanschaf van de JSF niet zal nemen. Nee, grote klootzak, maar als PVV wel akkoord gaan met de aanschaf van een 2e testtoestel à 800 miljoen euro, waardoor de kans, dat er nog voor een ander toestel gekozen zal worden, gereduceerd is tot 0,0.

Zie ook mijn berichten van: 21 mei 2010 'De JSF', 26 mei 2010 'Het CDA en....', 19 juli 2010 'De JSF een....' en 30 november 2010 'Verhagen en.....'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten