Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 maart 2011

Foute groente uit Spanje

Zondagavond had Brandpunt foute groente uit Spanje als onderwerp. Niet het gebruik van bestrijdingsmiddelen, maar het gebruik van illegalen, die als loonslaven werken in de Spaanse tuinbouw, maakt die groente fout (hoewel het gebruik van bestrijdingsmiddelen, net als in Nederland, ook van alles aan de wensen zal overlaten). De Brandhout knuppels hebben nog gehoord van illegalen, die in Nederland tegen slavenlonen werken, dus men laat een Z-Hollandse tuinder aan het woord: "daar kunnen we niet mee concurreren". Alsof er de laatste jaren niet genoeg is gepubliceerd over wantoestanden in de Nederlandse tuinbouw.
gelukkig is het CDA varken de Jager samen met zijn VVD smeerpijp collega Kamp bezig om het arbeidsrecht dusdanig te versimpelen, dat een ieder een slaaf uit bijvoorbeeld O-Europa in de kast kan houden, kunnen we tenminste met de hele wereld concurreren.

De landbouwsubsidies op bijvoorbeeld energieverbruik die tuinders kunnen opstrijken om de bloemetjes ook 's nachts licht te kunnen geven, gaat natuurlijk niet op de schop, leve het ongebreidelde marktkapitalisme!.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten