Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 maart 2011

Leugens en bedrog: het Libische helikopteravontuur

Het marionettenkabinet Wilders weten niet hoe ze de waarheid omtrent de helikopter 'reddingsactie' in Libië kunnen verdraaien, de leugens stapelen zich op.
De schuld wordt afgeschoven, alleen lukt dat niet erg, Rutte, Verhagen, Rosenthal en Hillen liegen zich een slag in de rondte. Niet alleen heeft dit prutskabinet het leven van 5 mensen in de waagschaal gezet, maar ook de evacuatie van derden is in gevaar gebracht, zo bleek uit de Nieuwsuur uitzending van gisteravond. Een Bosnisch vliegtuig dat Bosnische werknemers kwam ophalen kreeg door de cojboj actie van Nederland in eerste instantie geen toestemming meer om te landen. In dat vliegtuig waren overigens voor de terugreis 45 plaatsen vrij, meer dan voldoende voor de 2 die van het strand werden opgepikt. Sirte was stevig in handen van Khadaffi, dat was internationaal bekend, ook dat daar veel troepen van deze moordenaar aanwezig waren. De leugen, dat de helikopter en de bemanning onbewapend waren durft deze prutsregering ondanks alle bewijzen van het tegendeel, alsnog vol te houden. De top van de marine evenals de marid was niet op de hoogte, wat mij betreft nog een bewijs dat er een verborgen agenda achter deze 'redding' zat.
Het is duidelijk: dit is een jammerlijk mislukte verkiezingsstunt, genoeg om een heel kabinet de laan uit te sturen met een strafrechtelijk onderzoek op de 'koop' toe (en geen dikke vergoedingen voor dit geteisem).

Zie ook mijn berichten van 3 maart 2011 'Nederland wil...', 5 maart 2011 'Het helikopterincident', 7 maart 2011 'Libië en het...', 11 maart 2011 'het grote helikopter....', 12 maart 2011 'Helikopterbemanning...', 13 maart 2011 'Hillen: eens......', en gisteren 'Vluchtelingen uit Libië......'.

Het is wel wat veel intussen, maar we worden dan ook op een giga schaal bedonderd, door dit klotenkabinet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten