Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 28 maart 2011

PVV in optima forma

Vanmorgen was er op radio1 (iets voor 9.30u.) een PVV'er uit Almere te horen. Deze knurft 'bouwt zijn eigen huis' (daar is in Almere een hele wijk voor gecreëerd). Eerder in de uitzending had de PVV'er geklaagd over de overlast van Polen in Almere, nu zegt hij, dat hij er zelf geen last van heeft gehad, maar het gehoord heeft.
Hij is goed te spreken over de Polen, die zijn huis gebouwd hebben. Lekker goedkoop natuurlijk en dan zet de gezonde PVV'er even alle vooroordelen opzij.......

Dit was een 'reportage' (in stukjes) van de zeverende Limburgse slijmbal van de Kerkhof, die zichzelf ook nog eens journalist durft te noemen. De PvdA heeft het in Almere ook voor elkaar: een kantoortoren van 130 meter, als die gekken in een college zitting nemen moet je oppassen, voor je het weet bouwen ze een giga toren. Een PvdA woordvoerder vertelde over de 'zelfbouwwijk' dat er soms ook een huurder zijn eigen huis mag bouwen, als je dat soms hoort weet je het al, dat moet dan minstens een hooggeplaatste PvdA'er zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten