Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 maart 2011

Hillen, een disfunctionerende hufter die mag blijven, oude politiek!

In Nieuwsuur gisteravond vroeg de presentatrice aan de engste verslaggever van het Binnenhof Mingelen, hoe het met de lotsverbondenheid van Hillen met Rosenthal is. Mingelen kakelt er lustig op los, maar die lotsverbondenheid zit het hem in prutswerk afleveren, liegen, bedriegen en volksverlakkerij. Co 'de woestijnwachter' Colijn komt met het gisteren veel genoemde 'window of opportunity' ofwel: met de zogenaamde in nood verkerende Nederlander, met een cojboj stukje, uit Libië te halen, een mooie gelegenheid om zichzelf, de gedoog coalitie, een zetje in de rug te geven voor de afgelopen Provinciale verkiezingen (dat zijn mijn woorden, met de opmerking, dat dit aan 5 mensen het leven had kunnen kosten). De PvdA en D66 lieten gisteravond in het debat al weten, dat als Hillen nu maar zegt dat hij fout zat, hij mag blijven zitten, D66, je weet wel van Pachtold, die de laatste weken niet van tv was te slaan met zijn kritiek op het gebeurde.

Bij Pauw&Witteman, zat Schreijer Pierik, de intensieve martel veehouderij lobbyist van het CDA. Zij vond dat Hillen het allemaal geweldig doet, Hillen is een man van 'een man een man, een woord een woord' (dat woord is dan meestal een leugen), en "Hans is wie hij is" (een ongelofelijke corrupte disfunctionerende rechtse CDA hufter), gelukkig zat Derksen in de studio, die hem onmiddellijk intrapte: "dat mag je hopen!". Verder hield deze wezenloze CDA trut al de leugens over het helikopterincident vol. Kan die Pierik Skrijer nu eindelijk eens voorgoed onder de varkens verdwijnen? misschien dat ze dan eindelijk eens gaat begrijpen wat intensieve veehouderij voor de dieren inhoud.

Een lachwekkend gebeuren, die hele poppenkast over deze ernstige fout, die mensenlevens had kunnen kosten. Over de leugens van wel of niet bewapenen wordt nog amper geluld, de NOS laat nu alleen nog beelden van de helikopter zien, waar de mitrailleur, die op de helikopter bevestigd was, niet te zien is.
Hillen murmelt wat dingen die spijtig zijn, om zijn woorden daarna weer te niet te doen, door bijvoorbeeld te zeggen, dat militairen nu eenmaal weten, waar ze voor tekenen. Dus je biedt excuus aan en tegelijk geef je een ander de schuld. Deze klootzak bereidt nu een missie in Kunduz voor, niet te filmen!
Het onzelfstandig ventje Rutte haalde wat mij betreft op het eind een streep door dit hele debat, dat hij nog steeds achter de beslissing staat om de Nederlander 'in nood' op te halen. De klootzak durft zelfs te zeggen, dat dit wel vaker zal gebeuren.

De MIVD wist achteraf niet wat de situatie ter plaatse was, dat wordt nu ook als excuus aangevoerd, terwijl de eerste beste correspondent wist, dat met name dat gebied vol zat met troepen van Khadaffi.

De oppositie en met name de D66'er Pechtold (met een zilveren lepel in de onzalige smoel geboren) hebben weer een flinke steek laten vallen, wat is er godgloeiendegodverdomme wel nodig om een minister naar huis te sturen. Er zijn toch werkelijk wel ministers voor heel wat minder naar huis gestuurd.
De PVV heeft voor de zoveelste keer laten zien, dat de zogenaamde nieuwe politiek die zij nastreefden, een leuk verhaaltje voor Henk en Ingrid was, kortom een dikke leugen, het hele gebeuren van gisteren is op en top oude politiek, waar de PVV zich weer eens stil hield.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten