Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 maart 2011

Het bezoek van hare grajesteit aan Oman 2

Zojuist werd bekend gemaakt, dat hare grajesteit en het nationale waterhoofd met zijn pampa prinses toch naar Oman gaan. Met het argument, dat de Sultan het stelletje uitvreters op persoonlijke titel heeft uitgenodigd. Het toch gaan is niet verwonderlijk, immers het koningshuis staat bekend om haar hartelijke en hechte banden met heel wat ander schorriemorrie.
De marionetpremier en VVD nitwit Rutte is zelfs blij met het besluit: "zo kan de koningin laten zien, dat zij niet partijdig is", alsof het om 2 gelijke opponenten gaat en niet om een fout bewind met alle macht tegenover een bevolking met geen andere macht dan het eigen  stemgeluid, een bevolking die simpel meer democratie wil.
Wat 'we' in ieder geval laten zien, is dat we schijt hebben aan de burgers, de mensenrechten en de democratie in dictatoriaal geregeerde landen (of sultanaten), dit in tegenstelling wat diezelfde Rutte en zijn marionettenregering uitten na de opstanden in Egypte, Tunesië en Libië. Toen was het mea culpa, we hebben jarenlang foute regimes gesteund en van wapens voorzien. Kennelijk zijn de economische belangen in Oman belangrijker dan die in de eerder genoemde landen.
Zie ook mijn eerdere bericht met dezelfde titel van 28 februari jl.

Muziektip: god save the queen van the Sex Pistols (en natuurlijk lekker hard).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten