Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 21 maart 2011

De Jager 'in de bocht'

Het fout gestrikte CDA varkentje de jager, zat gisteren aan bij Buitenhof. Na veel gefriemel met haar handjes en gedraai met haar kont (op de stoel) voerde Polak een gesprek met deze CDA nitwit. Over de bevriezing van Libische overheidstegoeden in Europa, die na 14 dagen nu heeft plaatsgevonden, zei de Jager, dat Nederland heeft gewacht met deze actie tot iedereen in Europa meedeed: "anders heeft het geen zin". Terwijl een aantal andere Europese landen wel eerder tot actie overgingen en de Jager zelf zag dat er grote Libische geldbedragen verdwenen uit Nederland........ Goed hè!

Dan over de EU onderhandelingen, betreffende de begrotingstekorten en de Europese 'schuldenlanden'. Als je het fout gestrikte CDA varkentje de Jager hoort lullen, zou je denken, dat Nederland alles geregeld heeft. Huppeltrut en 'presentatrice' Polak kan niet bedenken eens te vragen hoe het met Franse en Duitse tekorten gaat in de toekomst, zij waren immers de eersten met tekorten boven de afgesproken 3%.

Volgens de Jager, moet Nederland 26 miljard netto investeren van de in totaal 440 miljard, de zak durft de vergelijking te maken met de nucleaire ramp in Japan als het om deze 'stroppenpot' gaat. Het eerste Nederlandse miljard zou intussen besteed worden.
Het CPB heeft afgelopen week bepleit niet te fanatiek op de terugbetaling door Griekenland van de aan dat land 'geleende' gelden te 'zitten', dit om niet het gevaar te lopen dat het land nog verder wegzakt. De Jager zegt daarover, dat het IMF de zaak in goede banen zal leiden; dat zal een succes worden, het IMF de organisatie die landen het vel over de oren trekt en diverse landen voor jaren in de goot heeft geparkeerd, met alle ellende voor de bevolking van die landen. 

Voorts is de Jager blij verrast, dat Griekenland voor miljarden aan staatseigendommen heeft verkocht. De ongelofelijke zak gelooft nog steeds in de heilzame werking van de marktwerking, dat is namelijk bewezen een waanzinnig succes, dus hup verkopen alles waar het etiket overheid aan hangt. De lul hoopt natuurlijk dat daarmee het door Nederlandse banken en pensioenfondsen verspeelde geld in Griekenland terugkomt. Hij laat nog weten, dat hij er met z'n dikke reet bovenop blijft zitten, volgens de Jager wordt het dan een succes, dat lijkt mij het recept voor verstikking, dus mislukking.

Na het nog eens afschuiven voor de schuld voor de weer uitbetaalde bankenbonussen zegt hij binnenkort een plan te kunnen presenteren. Nou dat zal me wat worden!
Het bewijs voor het volkomen onvermogen van deze CDA schertsfiguur is wel zijn uitlating, dat de disfunctionerende CDA'er Wellink gerust president van de Europese Bank (ECB) kan worden, jezus wat een gek.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten