Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 maart 2011

De baantjes van Maria van der Hoeven

De bescheten CDA huppeltrut en gesjeesde onderwijzeres van der Hoeven, zat zoals ik al eerder meldde, afgelopen woensdag bij Pauw&Witteman. Zij heeft, na haar disfunctioneren als minister van Onderwijs, intussen 2 nieuwe baantjes, niet omdat zij deskundig is (in wat dan ook), maar politiek benoemd. Zo is zij directeur van het Internationaal Energie Agentschap (IEA) en voorzitter van de raad van toezicht bij Alzheimer Nederland (voor geen van deze taken heeft zij ook maar 1 minuut opleiding genoten). 

Deze Limburgse huppeltrut heeft een boekje over Alzheimer geschreven, wetenschappelijk? Nee, natuurlijk niet, van der Hoevens man heeft alzheimer, en na daar over geschreven te hebben, kwam zij daar met haar ingebakken glimlach over vertellen. Men liet ook nog een filmpje zien, waarin zij met haar man te zien is. Het is een wonder, dat de beste man nog leeft, hoe je het met zo'n vuile trut langer dan één dag kan volhouden, is mij een raadsel.....

Ondertussen heeft zij, door deelname aan 2 kabinetten Bakellende (als minister) een grote verantwoordelijkheid voor het uitkleden van de zorg, ook aan die van alzheimer patiënten (zelf heeft zij daar natuurlijk geen last van, immers geld zat).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten