Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 13 maart 2011

Pauw & Witteman, het helikopterincident en de debilisering van Nederland

P&W vinden dat de debilisering van Nederland wel een tandje hoger kan en in dat kader nodigen ze om de haverklap de nep-socialist en nitwit Timmermans uit. Niet dat deze scherts figuur ook maar iets zinnigs aan de actualiteit kan toevoegen. Afgelopen donderdag zat Timmermans weer een lekker eind weg te zwetsen over de helikoptercrisis met Libië. De helikopterbe'manning' was op weg naar Athene en de Limburgse ouwehoer werd gevraagd wat er te gebeuren stond na de landing van de drie in Athene. Volgens T. zal de ambassadeur ze waarschijnlijk opwachten en bla bla bla bla. Ook werd er druk 'gediscussieerd' over wat er allemaal wel niet gezegd zal zijn en door wie (tijdens de onderhandelingen, in de regering en wie er onderhandeld zal hebben). Dan gaat Timmermans weer eens helemaal los: hij begint over al zijn politieke avonturen te vertellen en dat hij zelfs de Nederlandse ambassadeur van Griekenland kent!!!!
Deze Limburgse lul, die op politiek en sociaal gebied 0,0 heeft gepresteerd is goed in geld opstrijken, ouwehoeren, en de boel verkwanselen (zoals veel van zijn PvdA collega's).
En P&W hadden hoegenaamd niets toe te voegen aan wat een ieder al wist.
Vrijdag hetzelfde liedje: Timmermans (alweer) zat weer lekker te zwetsen met zijn hypothetische praatjes, maar met één verschil: de zak vroeg zich eindelijk eens af wat er nu echt gebeurd was ( de 'normale' Nederlander deed dat al een week). Christ Klep, natuurlijk ook weer aanwezig, kon er ook wat van: kleppen tot in het oneindige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten