Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 27 maart 2011

Hell, eh heli-gate, Royal Hasjkoek en de pot met leugens

Royal Hasjkoning gaat lekker mee met de leugen van het marionetten 'kern'kabinet Wilders. Na het zien, onder invloed van hasjcake, van Rambo I, II en III, concludeerde de top van Royal Hasjkoning (een bedrijf dat geen moeite heeft met geld verdienen in dubieuze landen) dat 'het gevaar' in Libië voor hun werknemer veel groter was, dan zij in hun natste dromen hadden voorzien. Zo veel groter, dat de werknemer in Libië er geen bliksem meer van begreep, het is dan ook alweer een poos geleden, dat hij hashcake had gegeten.
Met bloed doorlopen ogen meldde de top zich bij het torentje van Rutte, de belangrijkste marionet van Wilders, het onzelfstandig ventje raakte zo in de war door de schreeuw om hulp van de Royal Hasjkning top (daarbij dacht hij dat  de rode ogen de oorzaak van veel huilen was), dat hij onmiddellijk Hillen, Rosenthal en Verhagen ontbood. Onder het genot van een kopje thee met een stukje cake van Royal Hasjkoning, werd de knoop doorgehakt (dat ging van KNAP!!!). De rest is intussen helikopter-geschiedenis.

Afgelopen vrijdag bij Pauw&Witteman liet Christ 'bronstige ooievaar' Klep zijn oordeel horen over de huidige minister van Defensie, de aartsconservatieve CDA hufter Hillen. Zowaar wat Klep over Hillen, als minister van Defensie, zei kon nog door de beugel ook. Wel begon hij even over kennis en politieke kleur, maar bliksemsnel hervatte hij zich en haalde toen de ministers van Defensie van de laatste 10 jaar over de hekel, behalve de VVD hond Kamp, die stond achter zijn personeel, alsof dat de belangrijkste kwalificatie is voor een minister van Defensie. Nu zet Klep wel zijn vraagtekens bij de helikopter-evacuatie. Voorts klepperde Christ er weer lekker op los, dus veel opendeuren en hypotheses.

Intussen probeert dit marionettenkabinet de schuld af te schuiven op Royal Hashkoning, alsof dit bedrijf het ministerie van Defensie in handen heeft. De gesjeesde CDA 'dierenarts' Ormel, liet gisteren in Kotskamerbreed (radio1 van 11.00-12.00u.) naast de gebruikelijke leugens en onzin verhalen, ook nog even fijntjes weten, dat Royal Hashkoning op evacuatie had aangedrongen bij de regering.
De werknemer van Royal Hasjkoek wil anoniem blijven, of hij dat vol kan houden is de vraag, maar mocht hij naar buiten treden met 'zijn verhaal', zal dit een voor het marionettenkabinet gunstige versie zijn.
Men noemt dit gebeuren intussen heel hip 'heli-gate', ik zou deze beslissing tot evacuatie, die 5 personen in levensgevaar bracht, een beslissing van dit door fascisten gecontroleerde kern-kabinet, willen veranderen in 'hell-gate'.

Op Uitzendinggemist is ook de column die Max Pam vanmiddag in Buitenhof uitsprak na te zien. Niet gezien?
Kijken, het is meer dan de moeite waard!

Zie ook mijn berichten van 3 maart 2011 'Nederland wil...', 5 maart 2011 'Het helikopterincident', 7 maart 2011 'Libië en het...', 11 maart 2011 'het grote helikopter....', 12 maart 2011 'Helikopterbemanning...', 13 maart 2011 'Hillen: eens......', 21 maart 2011 'Vluchtelingen uit Libië......' en 22 maart 2011 'Leugens en bedrog......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten