Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 25 maart 2011

Nederland op oorlogspad

Opvallend hè, het deksel van het helikopterincident dreigt keihard dicht te slaan op neus van het marionettenkabinet Wilders, de deksel van de helikoptersnelkookpan met voorgekookte leugens. Nu het wel erg warm onder de voeten werd van Verhagen, Rutte, Rosenthal en Hillen heeft Nederland besloten mee te doen, eerst om de boycot tegen Libië te handhaven en zoals het zich nu laat aanzien ook voor het Libische vliegverbod (de tegoeden van het Libische bewind kon dit bewind op het gemak veilig stellen voordat CDA varkentje de Jager ingreep, maar wel dapper meedoen aan een boycot met militaire middelen). Lekker de aandacht afgeleid van al de leugens die intussen de revue gepasseerd zijn. De alom bejubelde, maar nog steeds even onzelfstandige flapdrol Rutte, moest e.e.a. oplezen van een briefje en zelfs daar ging hij nog de fout in.
Een tweede reden tot deelname nu: het is duidelijk, dat de situatie voor Khadaffi onhoudbaar is geworden en met deelname nu kunnen we onze belangen van nu en die in de toekomst wat betreft Libië veiligstellen, wat zijn wij toch goed hè!

'Onze' koopmansgeest wat betreft Libië werd nog eens duidelijk gemaakt bij Pauw&Witteman afgelopen woensdag. Een tot inkeer gekomen architect vertelde, dat hij in opdracht van Libië een bunker voor Khadaffi heeft gebouwd, dit onder de vlag van BAM internationaal, u weet wel een bedrijf dat flink was en is vertegenwoordigd in de bouwfraude.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten