Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 maart 2011

Leemhuis-Stout tegen bezuinigingen op de sociale werkvoorziening

De door financieel gesjoemel gedwongen afgetreden ex-commissaris van de koningin in Z-Holland, is nu voorzitter van Cedris, dat o.a. over de sociale werkvoorziening gaat. Deze disfunctionerende VVD 'politica' is tegen de bezuinigingen, die haar partijgenoot de Krom o.a. wil doorvoeren op deze sociale werkvoorziening. Het zou ook al te gek zijn, als zij als Cedris voorzitter vóór deze bezuinigingen is. Wat mij betreft is deze bezuiniging het zoveelste bewijs, dat dit marionettenkabinet hoofdzakelijk de zwaksten en de groep daarboven wil laten bloeden voor de misdadige praktijken van o.a. banken, verzekeringsmaatschappijen en niet te vergeten de politici die dit alles mogelijk maakten.
Stout wil haar partijgenoot de Krom niet onder druk zetten om af te zien van deze bezuinigingen (of ze af te zwakken), zij zegt nu vooral voorzitter van Cedris te zijn en uit hoofde van die functie het niet gepast te vinden, de Krom onder druk te zetten), alleen in reguliere gesprekken zal zij hem (als het uitkomt) hierover onderhouden.
Als het om de lobby voor grote e/o smerige bedrijven gaat, zijn VVD'ers nooit te beroerd de grote bek open te trekken (daar kan je ze 's nachts voor wakker maken, wel tegen een leuk percentage natuurlijk), maar dat kan je natuurlijk niet verwachten in het geval van sociaal zwakkeren. Wat een smerig stuk stront!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten