Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 maart 2011

Jongerius in radio Premtime

Vanmorgen was de paardenkut en FNV voorzitter Jongerius op bezoek bij de vervelendste, domste en slechtste radio verslaggever in Nederland, de rumdrinker Prem (radio1 van 10.30-11.00u.). Op de vraag wat zij gestemd had antwoordde zij met PvdA, je weet wel de partij die voor een EU economische regering is, voor verplicht doorwerken tot 67 en als zij over een paar jaar weer mogen aanschuiven bij de regering, het ontslagrecht zonder probleem zullen offeren voor de macht. Dus een partij die lijnrecht tegenover Jongerius ideeën staat. Maar hoewel zij dat later ontkent, gaat zij natuurlijk na het vakbondswerk naar de politiek en dan natuurlijk de .......... PvdA. Zij wil dan ook niets over haar FNV voorganger de uitvreter en smeerpijp Kok zeggen.
Al vaker heb ik hier gepleit voor een verbod op het inruilen van dit soort baantjes voor een politieke, dat stonk, dat stinkt en dat zal altijd blijven stinken.
Op de vraag van een inbeller wat Jongerius verdient, antwoordt zij, dat ze het niet precies weet, maar "denkt dat dit zo'n € 4.000,-- per maand is" (volgens mij is dat meer, wie het weet mail me, ik heb geen zin het op te zoeken in het FNV jaarverslag). De inbeller is daar nogal boos over, maar de bijzonder 'erudiete' Prem neemt het lekker hol op voor Jongerius.
Eén ding is duidelijk, het baantje van Jongerius is flink overbetaald en vergeven van de stiekeme overlegjes, een heel foute zaak voor iemand met zo'n machtspositie in een vakbond, niet in het belang van de vakbondsleden en niet voor de rest van de gewone burgers, zeker als je vrijwel zeker weet, dat zij op een later tijdstip de politiek in stapt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten