Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 maart 2011

Rosenthal en Ormel over Libië, niet boven Libië

Ormel zat gisteravond bij Pauw&Witteman, en tijdens de uitzending werd bekend, dat de resolutie, aangaande het vliegverbod voor de Libische overheid, was aangenomen. Het CDA vat en gesjeesde dierenarts Ormel had een grote bek over Khadaffi, en volgens hem moet er snel wat gebeuren (het heeft allemaal veel te lang geduurd). Op de stelling van Witteman, dat we het allemaal laten gebeuren in Libië (zoals we al vaker gezien hebben) zegt Mormel, ja, maar we kunnen niet zo maar ingrijpen.......
Vanmorgen was de nitwit Ormel te beluisteren op BNR (na 9.00u.), weer een grote bek over Libië en er voltrekt zich daar een humanitaire ramp. Nu ligt er een VN resolutie, maar of wij meedoen? Ormel zegt dat we zorgvuldig de procedures moeten volgen. Het CDA Mormel denkt waarschijnlijk dat een humanitaire ramp 10 jaar duurt, wat een lul! Je hoeft niet te vragen wat hij vindt van de toestand in Bahrein en het schieten op demonstranten daar, ook door Saoedi-Arabië en de Arabische Emiraten, daar hebben wij immers veel meer belangen. De VVD hufter Rosenthal (voorheen crisis beheerser, ha! ha! ha!) liet zich op radio1 (Goedemorgen NL, na 9.30u.) vanmorgen wel uit over Bahrein. Deze situatie vindt de disfunctionerende figuur Rosenthal niet goed, maarrrrrrr de overheid en de demonstranten zouden moeten overleggen. Op de vraag of er voor Bahrein net zo'n resolutie zou moeten komen als voor Libië, zegt hij, dat hij daar nog niet aan toe is. Wat een godvergeten hondenlul!
Over de resolutie tegen Libië: er moet dit en er moet dat, maarrrrrrrrrrr bla bla bla bla, niets overhaast natuurlijk. Alsof de ellende in Libië net bezig is, Khadaffi gereduceerd is tot burgemeester van Tripoli en niet nog maar een dikke 100 km. van Benghazi verwijderd is.
Eén ding is duidelijk het marionettenkabinet wil pas echt wat doen als Benghazi platgegooid en een groot deel van de bevolking uitgemoord is, dat scheelt meteen een hoop Libische gelukzoekers in de EU.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten