Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 21 maart 2011

Vluchtelingen uit Libië, met of zonder helikopter

Rutte heeft toegegeven dat hij de pers op 4 maart verkeerd informeerde over het helikopterincident met Libië, hij loog daar dat hij de fractievoorzitters in de 2e Kamer had ingelicht over dit incident. Lekker arrogant voegde hij daar aan toe, dat dit zeker niet de laatste keer zal zijn (nadat hij de schuld weer op anderen had afgeschoven). Dat is de zoveelste leugen in dit dossier en ik vrees dat er niet veel meer zullen volgen, het marionettenkabinet Wilders, dat openheid en transparantie propageert, wil de rest van dit verhaal onder het tapijt van de commissie-stiekem vegen. Eén van de twee personen die men wilde ophalen, een Zweedse vrouw maakte vorige week bekend, dat zij van andere mogelijkheden, om Libie te verlaten, op de hoogte was. verder over de commissie stiekem: afgelopen zaterdag namen Blok (VVD), Aersma Buma (CDA) en Cohen (PvdA) daar in Kotskamerbreed (radio1 van 11.00-12.00u.) een voorschotje op. Uit hoofde van de geheimhouding willen zij verder niets zeggen over het helikopterincident.

Over Libische vluchtelingen willen de heren wel iets zeggen. Het leeghoofd Blok geeft zijn (en die van de PVV/CDA/VVD) uitleg van het VN vluchtelingenverdrag: als een individuele vluchteling bewezen vervolgd is, is hij/zij welkom hier. Dat is toch godverdomme ongelofelijk! Dat is zo ongeveer de weg afsnijden voor 99% van de 'echte' vluchtelingen, immers als je ergens vervolgd wordt, zit je waarschijnlijk gevangen, wordt je hoogstwaarschijnlijk gemarteld (met kans op executie) en kan je dus niet eens vluchten. Als je naar Nederland vlucht en je zegt dat je vervolgd gaat worden, is het aan jou om dat te bewijzen en als er één ding duidelijk is na de Bakellende kabinetten en het huidige marionettenkabinet, is het dat zij schijt hebben aan jouw kans om e.e.a. te bewijzen, oprotten is het devies! Aersma Buma met z'n houten kop kwam weer met de christelijke riedel, dat de vluchtelingen daar moeten blijven, om hun land weer op te bouwen en bla bla bla.
Cohen merkte daarop terecht op, dat dit in 95% van de gevallen in conflict gebieden, dit de dagelijkse praktijk is, of de betreffende landen de vluchtelingenstromen aankunnen of niet (wat ze in de meeste gevallen niet kunnen, waarop het westen keer op keer denkt dit af te kunnen kopen met een schamele fooi).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten