Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 maart 2011

Duitsland legt 7 kerncentrales stil

De Duitse christen Merkel, bondskanselier heeft gisteren besloten 7 kerncentrales van voor 1981 stil te leggen.
Deze hypocriete CDU rentmeesteres van god, besloot deze centrales voor 3 maanden uit te schakelen. Vorig jaar zei deze huppeltrut nog dat deze centrales volkomen veilig waren, dit in tegenstelling tot wat diverse echte deskundigen verklaarden. Over 3 maanden is men dit debacle waarschijnlijk vergeten, dan kan men deze centrales gewoon weer inschakelen, mocht het nog te 'heet' zijn, nou dan wachten we gewoon nog een paar maanden.
Gisteren zat de woordvoerder van Atoomstroom, de club die van leugens hun werk hebben gemaakt, in Premtime (nu gepresenteerd door de vervelende rechtse huppelkut 'allochtoon' Ebru Umar), deze hufter gaf in eerste instantie toe, dat de extra kerncentrale die het marionettenkabinet Wilders wil bouwen, niet nodig is voor de Nederlandse stroomvoorziening, dus voor de export. Schijnbaar geschrokken door zijn eigen woorden, nam hij even later het standpunt in, dat deze centrale wel nodig is voor de Nederlandse energievoorziening....
Deze Atoomstroom hufter zat gisteravond in Nieuwsuur, hij bepleitte kernenergie en Wubbo Ockels pleitte tegen. Deze kleine smeerlap van de club van leugenaars deed net of hij begaan is met het milieu en daarom meer kernenergie wil. Wubbo Ockels haalde het pleidooi voor kernenergie professioneel onderuit. Het gelijk van Wubbo Ockels is al bewezen met het opblazen van zijn boot, het ultieme bewijs van het onvermogen van de bouw- en atoommaffia, die voor een kwartje meer bereid zijn de wereld te vernietigen.
Samsom, de PvdA draaikont, brak nog een lans voor de kennis van de Japanners op het gebied van kernenergie. Jammer genoeg is die kennis vergeleken met de gevaarlijke grootsheid van kernenergie, piepklein.
En tot slot had Nieuwsuur ..................... sport! 


Zie verder o.a. het bericht over kernenergie aan de rechterkant van deze pagina.

2 opmerkingen:

  1. ik zit me te ergeren aan jou, mag ik dat hier ook schrijven? wat een idioot ben jij zeg, typisch een links gefrusteerd mannetje dat vroeger altijd als laatste gekozen werd tijdens gym, veel gepest is in zijn jeugd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Martijn,

    Dat mag jij hier schrijven hoor, rustig maar.
    dank voor jouw geweldige opbouwende kritiek.
    Ik weet een beweging waar jij je ongelofelijk thuis zal voelen.
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen