Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 maart 2011

Het bezoek van hare grajesteit aan Oman 4

In Nieuwsuur gisteravond nog eens aandacht voor het bezoek van Trix, het waterhoofd en de pampaprinses aan Oman. Men had in Oman een Nederlander gevonden, die in een samenwerkingsverband van NL en Oman, aldaar een maritieme school leidt. De beste man, ene de Vries, had niets dan goeds te melden over de sultan, en ja het is een ander 'systeem', maar de man doet zoveel goeds. De protesten zijn dan ook niet tegen de sultan, maar voor meer werk, meer inspraak, steun voor de armen enz. Over die 'steun' valt nog wel iets te zeggen, immers de sultan is door zijn titel tegelijkertijd een hooggeplaatste islam geestelijke en die val je niet zo maar af in een islamitisch land. Er wordt nog gerept over de hervormingen die de sultan heeft doorgevoerd in zijn 'regering'. Juist zijn regering, in alles heeft deze dictator het laatste woord. Dat het bezoek in eerste instantie is uitgesteld, is een beslissing van de sultan en niet van Nederland (ook zo'n gore leugen), het was niet zo gepast om in de al weken durende onrust, waar gewonden en een dode zijn gevallen, een 'feestje' te vieren. In Nieuwsuur werd een nieuwe vinding geïntroduceerd: het bezoek gaat door om de sultan niet te schofferen en nu komt'ie: de sultan zou wel eens een goede hulp bij het Libische helikopterincident kunnen zijn.
Het lul-argument van het onzelfstandig ventje Rutte, dat er door het bezoek geen partij wordt gekozen, is wel het meest achterlijke domme argument uit de mond van een politicus in tijden. De grajesteit kiest partij voor de sultan en het Nederlands bedrijfsleven (en voor haar aandelen in Shell, de wapenindustrie en wie weet het Rotterdams Havenbedrijf). Trix heeft net als vele politici schijt aan waarden en normen.

Dit bezoek laat pas goed zien wat een hypocriet, leugenachtig en smerig volkje wij zijn, vul zelf de superlatieven voor de leiders van dit volk maar in. Als u daar problemen mee heeft, meldt het maar, ik weet er nog wel een aantal.

Zie ook mijn berichten van: 28 februari, 4, 5 en 7 maart jl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten