Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 5 maart 2011

Het helikopterincident

Gistermiddag zat de SP'er van Bommel in Standpunt NL op radio1. Deze zak, als trotse reserveofficier een zwak voor de strijdkrachten, kwam als christelijk socialist eens even een lans breken voor de onbezonnen marine actie van afgelopen zondag in Libië. Van Bommel snapt niet hoe het mis heeft kunnen gaan. Ter plaatse waren maar liefst 2.500 'checkpoints', daarom was de luchtactie zo juist, aldus van Bommel. In plaats van te bedenken, dat er wel erg veel Khadaffi aanhangers in dat gebied zaten. De redenering van van Bommel is, dat er dan geen of weinig aanhangers in de lucht zitten..... Een grove fout (de zoveelste) van de inlichtingendiensten, maar dat ziet van Bommel anders, hij wil geen kwaad woord over die diensten horen. Hij is zelfs overtuigd van goed afgeleverd werk van deze dienst(en), onbegrijpelijk, wat een nitwit.
Kan van Bommel alvast naar een bejaardentehuis? Kan hij van z'n hobby, achter z'n pik aanlopen een dagtaak maken.

Eén inbeller kwam met een geweldige hypothese: hij stelde het geheel voor als een mislukte verkiezingsstunt van het huidige marionettenkabinet. Immers als de actie gelukt was, hadden de media daar zondag en maandag bol van gestaan, nu het is mislukt, werd de actie pas na de verkiezingen bekend gemaakt, zogenaamd om de onderhandelingen niet in gevaar te brengen. Daar zou ik nog aan toe willen voegen, waarom waren er naast de piloot nog 2 manschappen aan boord van de helikopter, als ze zoals in eerste instantie werd gezegd onbewapend waren? Deze leugen is intussen alweer ingeslikt, na de vertoning van de wapens op de Libische tv, daarmee is meteen antwoord gegeven op de vraag waarom 2 man extra.
Nu is ook duidelijk waarom het CDA (ervaringsdeskundige in mislukkingen) met name de laatste dagen voor de verkiezingen bleef hameren op het feit, dat het geen landelijke-, maar provincialeverkiezingen waren

Intussen heeft een Nederlandse piloot, die dagelijks op Libië vliegt in de media gezegd, dat de repatriëring van 'vluchtelingen' uit Libië totaal geen problemen oplevert. Deze piloot vraagt zich net als de inbeller, die ik zojuist aanhaalde, af, wat de noodzaak van deze operatie was. Hij nam zelfs het woord onzin in de mond. (deze man was gistermiddag na 16.30u. te beluisteren in het radio1 Journaal).

In Nieuwsuur gisteravond loog Rutte, het zetbaasje van fascisten, er nog eens lekker op los en probeerde het straatje van het 'helikopterincident' nog eens krakkemikkig schoon te vegen (met een versleten tandenborstel). Ook Knoops (net als van Bommel) reserve officier, probeerde wat krom is recht te praten. Wel durfde hij te zeggen, dat de risicoanalyse niet helemaal naar behoren was geweest, nee dat kan je godverdomme wel stellen!
De lul Ko Colijn van Clingendael durfde weer uit het vaatje 'met de kennis van nu' te tappen, in dit verband vindt hij het nu een domme actie, ja dank je de koekoek, in eerste instantie vond hij het een geweldige actie, die jammerlijk mislukt was. Mag de eerste beste, die weer 'met de kennis van nu' begint, met een enkele reis naar Siberië (met een verbod op terugkomst)?

Bij Pauw en Witteman ook nog even aandacht voor deze zinloze verkiezingstruc, Hans 'horst wessel' van Baalen aldaar aanwezig, wil niet op de zaak ingaan, omdat dit niet in het belang van de onderhandelingen is. Waar is deze hardfrauderende (i.p.v. hardwerkende) regering mee bezig? Precies: met de onvolprezen succesvolle stille diplomatie!
Over de zogenaamde deskundige Christ Klep, die ook aanzat bij P&W, kan nog maar één ding gezegd worden: hij heeft z'n achternaam mee, jezus wat een ouwehoer!

Deze door fascisten aan de lijn gehouden regering heeft de bek vol van veiligheid en Nederlandse waarden en normen. Liegen, bedriegen, stelen van de zwaksten en nu dus levens in de waagschaal stellen ter meerdere eer, glorie en macht, dat zijn de werkelijke drijfveren van dit stel geteisem. Geen wonder dat een aantal (meestal kansloze) medelanders schijt aan deze rechtsorde hebben.

Wat zal de volgende truc van dit geteisem zijn om de macht te behouden of te vergroten? Een militaire coup?
Waarden en normen, "een goed idee", zou de kleine racist Gandhi hebben gezegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten