Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 7 maart 2011

Libië en het helikopterincident

Oud Libië-ambassadeur van Dam kwam zaterdagavond in Nieuwsuur nog even wat plooien gladstrijken in verband met het Libisch-Nederlands 'helikopterincident'. Bla bla het is een moeilijke zaak en bla bla het zal moeilijk worden voor mijn opvolger aldaar, maar natuurlijk is dat een uiterst bekwaam persoon, bla bla.

Ook dit schaap vindt de spionage aantijging onzin, net als de disfunctionerende ex-minister van Buitenlandse Zaken, de CDA'er Ben Bot, eerder vorige week liet weten. Defensie zegt niets te hebben gehoord over deze Libische beschuldiging. Natuurlijk is het geen spionage geval, maar aan de andere kant zijn er wel flink wat vraagtekens te zetten bij deze onbezonnen actie (waar het marionettenkabinet Wilders hoofdverantwoordelijke voor is).

De belangrijkste van deze vragen is waarom Nederland deze actie ondernam en dat met een militaire helikopter waar wapens aan boord waren, terwijl mensen zonder probleem het land hadden kunnen verlaten..... Nederland heeft willens en wetens het leven van de 3 bemanningsleden en daarnaast dat van de 2 op te halen personen in de waagschaal gesteld. Veronderstel, dat men de helikopter na het opstijgen had neergeschoten?

Ook de kampioen van Srebrenica, de VVD'er Voorhoeve, liet zich gistermiddag in Buitenhof uit over dit incident. Hij had een 'goede' vondst: de VN (UNHCR) heeft met name ook Europa opgeroepen meer te doen voor de vluchtelingen van de Libische opstand. De vuile viespeuk, weet dondersgoed wie de UNHCR bedoelt: de Libische vluchteling.

Deze vluchtelingen kunnen wat betreft de EU de klere krijgen, vluchten? ok! maar niet naar Europa. Om nu deze cojbojactie voor te stellen als het veiligstellen van vluchtelingen is een gore streek van ongekende grootte. De gesjeesde ex-minister durft de leugen nog een keer te laten vallen, dat er geen wapens in de militaire-helikopter aanwezig waren.

De lul Voorhoeve zegt dat Libië niet het recht heeft de helikopter en de bemanning vast te houden. Benieuwd wat Nederland zou doen, als een ons vijandig gezind land, zonder toestemming ons luchtruim invliegt en daar bewapend en wel landt om mensen op te pikken, die op een 'normale' manier het land kunnen verlaten.

Zie ook mijn bericht van afgelopen zaterdag 5 maart 'het helikopterincident'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten