Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 3 april 2012

Het CDA wil ook dapper zijn: vandalisme verhalen

Het CDA blijft achter bij het dappere VVD luchtballonnen duo Opstelten en Teeven, dus dacht het CDA knuppellulletje Coşkun Çörüz, dat hij wel even een flinke populistische duit, in het fascistoïde veiligheidsgevoel potje kon deponeren. De hopeloze hufter stelt voor dat ouders aansprakelijk gemaakt moeten worden voor vandalisme schade, dat hun kroost veroorzaakt. 

Coşkun Çörüz vergeet, dat met de maatregelen, onder andere door het CDA in het huidig kutkabinet genomen, men hele bevolkingsgroepen tegen zich in het harnas jaagt. Ten eerste al door de regie van de PVV fascisten op dit kabinet, de PVV die hele bevolkingsgroepen als vuilnis neerzet en bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet. Het CDA gedoogt dit, nee sterker stemmen daar mee in, anders hadden zij hun medewerking aan dit kabinet moeten opzeggen. Maar ook maatregelen die niet welgestelde jongeren treffen, zoals het bemoeilijken van de studie voor die jongeren, maar ook de nieuwe bijstandsregels, waardoor jongeren, die een appel en een ei verdienen, deze appel en ei moeten inleveren, terwijl voor welgestelde jongeren belastingregels gelden die hen zwaar bevoordelen. Zie hiervoor mijn bericht van afgelopen vrijdag: http://deazijnpisser.blogspot.com/2012/03/belasting-de-rijken-worden-gespekt-en.html 
Neem verder maatregelen als het bemoeilijken van een arbeidsongeschiktheidsuitkering voor mensen die zo goed als invalide zijn. Stel je voor: je hebt je vader jarenlang zich een ongeluk zien werken, en als de man dan totaal niet meer kan werken, door opgelopen beperkingen, geen recht kan doen gelden op zo'n uitkering en de bijstand in verdwijnt.
Niet vreemd dat pubers, die vaak door geldgebrek al nergens aan mee kunnen doen, agressief worden en zich schuldig maken aan vernielingen.

Coşkun Çörüz: goed voorbeeld doet volgen, in dit geval is het voorbeeld dat de huidige overheid geeft, geen voorbeeld voor de jongere en al zeker niet voor de jongeren, die in de hoek zitten waar de klappen vallen, klappen die zij oplopen door totaal wanbeleid van de financiële instellingen en overheden.

Coşkun Çörüz maak jij je maar eens druk over de mensenrechtenschendingen, ten eerste in ons eigen land (kinderen die opgesloten worden, onschuldigen die worden opgesloten omdat ze 'illegaal' zijn). En Coşkun Çörüz, de mensenrechten in Europa, die meestal met de voeten worden getreden door aan de macht zijnde zusterpartijen van het CDA, die n.b. in dezelfde EU partij zitten, neem bijvoorbeeld Hongarije.
Als laatste Coşkun Çörüz, Turkije, het land waar de vrijheid van meningsuiting niets waard is (zie het grote aantal opgesloten journalisten) en waar de mensenrechten alleen als het uitkomt worden gevolgd.

Nogmaals Coşkun Çörüz, geef zelf eens het goede voorbeeld, dat is niet het volk voorliegen en met inhumane maatregelen komen, zoals het CDA al een aantal jaren doet, vervelende zak!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten