Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 2 oktober 2012

'Journalisten', die het Rutte beleid de hemel in prijzen

Hoe is het mogelijk, dat (rechtse) 'journalisten en opiniemakers  zo als Drayer en Jansen (Telegrof) het beleid van het kabinet Rutte zo geweldig vinden? Een beleid, dat voor economische krimp heeft gezorgd (die nog steeds bestaat, ondanks gegoochel met rekenmethodes), een record aantal werklozen en faillissementen heeft veroorzaakt (vandaag werd het record aantal faillissementen alweer gebroken), dan zwijg ik nog maar over de verdere achteruitgang van de luchtkwaliteit in Nederland, volksgezondheid is dit soort 'journalisten' nu eenmaal een rotzorg.
Is de drijfveer voor deze zwaar asociale 'opiniemakers' echt alleen het eigen topinkomen, dat onder Rutte niet achteruit is gekacheld?

Daar komt nog bij, dat Jansen van de Telegrof, nu niet bepaald een onafhankelijk dagblad (al beweert dit blad dat wel), om de haverklap bij de NOS als deskundige wordt gepolst, ja zelfs bij de VARA (Pauw&Witteman) is deze overduidelijke neoliberaal te zien.....
Trouwens al helemaal een raar verschijnsel, verslaggevers, van maakt niet uit welk medium, die klakkeloos rechtse praatjes nalullen, zonder zich ook maar één seconde af te vragen, of e.e.a. wel klopt met de feiten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten