Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 4 oktober 2012

Recept tegen suiker, censuur en pensioenkosten

Hier alweer een geneeskrachtig recept, tegen de verduistering, die dagelijks middels leugens, bedrog en ophitsing, in uw hersenen wordt veroorzaakt.

Dokter Pisser begint vandaag met 'Culture of Fear' van The Thievery Corporation, speciaal voor de volksverlakkers van de VVD en de PVV. Reggae is één van de favoriete muziekstijlen van de dokter (welke  stijl niet eigenlijk?), dus verder met N.T.A.H. (Never Trust A Hippy) van Adrian (Maxwell) Sherwood, deze 1.000 poot, dub-producer (van talloze bands) en oprichter van een aantal platenlabel, waaronder On-U Records. Een top album, met medewerking van een aantal artiesten zoals The Maffia, waar hij zelf ook lid van is. Let op de tekst van nr. 9 'Processed World'.
Grace Jones toonde een paar jaar geleden met 'Hurricane' aan, dat zij qua intelligentie en zang bepaald niet uitgezakt is en nog steeds prachtige reggae kan neerzetten. Hoofdgerecht: Transglobal Underground met 'Yes Boss Food Corner', schitterende muziek van deze geniale band met de 'Crazy Drums of Navarone'.
Als afsluiter vandaag: Massive Attack met Mezzanine, de zware schitterende muziek van Massive Attack, die je tegenstrijdig genoeg, laat wegzweven, een band die geen blad voor de mond neemt en met name de wapenhandel nog al eens op de hak neemt.

Alles in z'n geheel afspelen en op ABN (maar niet via de koptelefoon, daar krijg je gefluit van).

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten