Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 1 oktober 2012

Spies steunt staatsgreep op Curaçao

Het gigantische CDA leeghoofd Spies heeft de staatsgreep gesteund, die op Curaçao plaatsvond, de gedachte, dat Nederland deze staatsgreep heeft geïnitialiseerd, is bepaald niet ondenkbaar. Een demissionaire regering naar huis sturen en een interim regering (zonder verkiezingen) installeren is niets anders dan een staatsgreep, hoe je ook over deze regering denkt, er zijn maar een paar redenen om dit te doen, dat is wanbeheer, dat tot dodelijke slachtoffers leidt, of een regering, die antidemocratisch regeert, of een regering, die zich zonder enige reden in een oorlog stort.

De Nederlandse witte belastingontduiker en ondernemer op Curaçao, Jacob Gelt Dekker,  verdedigt de staatsgreep tegen demissionair premier Schotte en noemt diens gedrag, een bezetting van het parlementsgebouw, kinderachtig, zoals hij een belastingdruk van meer dan 10% misdadig vindt. De hufter betaalt, door de hulp van o.a. VVD Obersturmbannführer Kamp, nu inderdaad niet veel meer dan 10% belasting, bovendien zijn de gigantische kapitalen, die witte Nederlandse belastingontduikers op Antilliaanse banken hadden staan, voor 1 januari 2011, alweer met hulp van Kamp overgebracht, naar 'veilige' belastingparadijzen.......

Als er één kabinet opgaat voor onmiddellijke vervanging is het wel het kabinet waar Spies inzit, het demissionaire kabinet Rutte, dat de winkel open zou moeten houden, tot het nieuwe kabinet is aangetreden, maar in plaats daarvan de ene maatregel na de andere neemt, volkomen antidemocratisch!
Om over het hier al vaak genoemde wanbeleid van het kabinet Rutte nog maar te zwijgen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten