Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 7 november 2012

ING, het nieuwe fatsoen van een bank....

Om de woorden van CDA nitwit de Jager en de zwaar disfunctionerende VVD premier Rutte te onderstrepen, dat er bij de banken veel, ten goede, is veranderd en dat er ethisch wordt gehandeld door de banken, nadat de bankensector de huidige crisis veroorzaakte, ontslaat ING 2.300 medewerkers. Dit ontslag n.a.v. de 'magere' winst, die het bedrijf behaalde, een winst van 600 miljoen euro!!!
Het is duidelijk, de belangen die ING nastreeft, zijn de eigen beloning en die van de aandeelhouders, bijzonder ethisch!
Hier zou godverdomme een straf op moeten staan!

Overigens begon Philips hier al in de 70er jaren van de vorige eeuw mee, duizenden medewerkers werden toen bijna jaarlijks ontslagen, om dezelfde reden die ING nu gebruikt. Er werd destijds zelfs gesproken van een verlies met dit soort cijfers, een verlies op de winst in voorgaande tijd wel te verstaan, maar dat laatste meldde men toen liever niet, het feit dat er nog steeds dikke winsten werden gemaakt......

Let wel, dat een groot aantal van de ING medewerkers, die straks ontslagen worden, na een korte tijd in de bijstand belanden. Weet dan wat veel politici over deze mensen zeggen, het woord parasiet valt nog net niet, maar voor de rest, worden bijstandstrekkers wel als tuig afgeschilderd en dat door politici die de werkloosheid naar recordhoogte hielpen en zullen helpen (zoals overduidelijk uit het regeerakkoord blijkt).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten