Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 2 november 2012

Kranendonk van de SGP jongeren maakt zich druk om gekleurde berichtgeving

De enorme flapdrol Kranendonk van de SGP jongeren, maakt zich nog steeds druk, om de 'gekleurde berichtgeving' in de Nederlandse media aangaande de republikeinen in de VS en Romney in het bijzonder.
Afgelopen dinsdag deed Kranendonk kond van zijn verontwaardiging bij de EO op Radio1 (in het achterlijke 'Wie schilt ons appeltje vandaag?'). De fundamentalistische christen durft te ontkennen dat Romney aantoonbaar liegt en dat hij en zijn 'running mate' geen uitgewerkte plannen hebben voor de komende jaren. Of deze heikneuter is ongelofelijk dom, of hij vindt dat liegen, bedriegen en een groot deel van de bevolking uitmaken voor parasiet, eigenschappen zijn, die een 'goed'christen sieren. Of zou deze 'jonge' christenhond gewoon kwaadaardig zijn? Het 'christelijke' SGP standpunt aangaande vrouwen verschilt niet, van deze houding, die een aantal enorme klootzakken uit de republikeinse partij openlijk durven te uiten, dus daar begin ik niet eens over.

Voorts kan ik Kranendonk aanraden, eens echt te zoeken naar positieve (leugenachtige) berichtgeving over Romney en de republikeinen: luister eens naar BNR, lees de Elsevier, HP/De Tijd, de Telegraaf, FD, kijk en luister naar de publieke omroep van de Telegraaf en tot slot kan Tros presentator Kees Boonman (en zijn 'sidekick') er ook wat van. Uw Azijnpisser vreest, dat Kranendonk zelf erg eenzijdig is.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten