Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 5 november 2012

Muzikaal recept tegen stinkende rookgordijnen, illegale oorlogen en het leegvissen van de wereldzeeën

Uw blogdokter met een nieuw geneeskrachtig recept voor uw welzijn.

Dokter P.Pisser begint vandaag met 'Dream Garden' van Adam Rudolph's Moving Pictures, skitterend mensen, ga daar maar lekker bij liggen (en de bassen nog iets zwaarder). Jimi Hendrix vervolgt met 'Axis Bold As Love', een geniaal album van deze dode gitaargod. Tijd voor Japan met 'Quiet Life', met de helaas veel te vroeg overleden Mick Karn, één van de grote meesters van de fretloze bas, die bovendien verdienstelijk sax speelde. Groet aan mijn 'oude' vrienden in Leeuwarden. Wat mooier dan hierna het album 'For Your Pleasure' van Roxy Music, geniaal goed nog steeds en één van de beste albums van deze band, het laatste waar Brian Eno aan mee zou werken. Het nummer 'The Bogusman', voor Rutte en Samsom, met hun gemaakt ernstige koppen, als ze het over inleveren hebben, terwijl Rutte al een groot aantal mensen in de ellende stortte en dat met hulp van de 'socialist' Samsom en zijn neoliberale PvdA voort kan zetten. Met dit album een groet aan Marije. Vervolgens The Cramps met 'Look Mom No Head! Eén grote bak energie met absurdistische teksten, maar jezus wat geweldig!
Hoofdgerecht vandaag: The Joe Zawinul Syndicate met 'Lost Tribes', jammer dat de kroon op god's werk sterfelijk is en er een stinkend karkas achterblijft (ha! ha!) en ook deze geniale muzikant er jammer genoeg niet meer is, zijn muziek is in ieder geval rijp voor de eeuwigheid, skitterend mooi!
Toetje van de dag: LCD Soundsystem, met de eerste cd van het gelijknamige 1ste album, maar u mag ook beide schijven afspelen, de dokter heeft geen bezwaar. Potverdepielekes wat schoohooon!

Voor het beste resultaat, alles afspelen en op ABN!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten