Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 7 november 2012

Obama, de verkiezingen en de nieuwe daklozen

Obama heeft de verkiezingen gewonnen, in een campagne, die in de VS de duurste ooit was, kosten zo'n slordige 3 miljard euro. Dat terwijl er dagelijks rond de 7.000 mensen in de VS, gedwongen hun huis moeten verlaten.......
Goed hè!

2 opmerkingen:

  1. Als je met het azijn pissen bezig bent let dan eens goed op de Staatsbegroting en de INVOERRECHTEN.Zul je zien dat er nog niet 1 cent per kilo wordt betaald.Heb ik het nog Alleen maar over wat er in de Rotterdamse havens ingevoerd wordt en door de internationale slavenwerk handelaars wordt geheven.Je zal 1 nieuw kanaal vinden hier.Maar ben niet nieuw op internet.Kom graag in discussie met mensen die niet alles geloven wat de REGENTEN ons voorspiegelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Tedeibert,

    dank voor jouw reactie. Ik geloof direct wat je vertelt en zal het in m'n achterhoofd houden. Wel moet ik zeggen, dat ik amper de tijd heb, om alle smerige streken, van politiek en grote ondernemers, te publiceren. Het is werkelijk ongelofelijk wat er wekelijks, wat zeg ik, dagelijks valt te melden. Verder heb ik maar een paar productieve uren per dag, maar als je wat geduld, hebt, wil ik best mailen, mijn mailadres: trippleu@gamil.com.
    Met vriendelijke groet

    BeantwoordenVerwijderen