Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 25 maart 2013

Arnoud Boot, de PvdA schaduwminister van Financiën

In het Radio1 programma degids.fm heeft men een schaduwkabinet aangesteld. Degids.fm is een VARA programma, de propaganda omroep van de PvdA. Bij mijn weten is het nog nooit vertoond, dat een propaganda orgaan van een regeringspartij een schaduwkabinet samenstelt. Een schaduwkabinet is een middel voor oppositiepartijen, die om de een of andere reden, totaal geen invloed hebben op het regeringsbeleid terwijl er verregaande beslissingen worden genomen, of de situatie in ondemocratische samenlevingen waar oppositie niet wordt getolereerd, opereren schaduwkabinetten vaak vanuit het buitenland. Waarschijnlijk was men bij de PvdA en de VARA bang voor een echt schaduwkabinet in Nederland, daar de kiezer juist niet vroeg om een VVD/PvdA kabinet, iets dat de volksverlakkers hebben omgedraaid in: "het was de wens van de kiezer" (GGGVD!), vandaar dat de VARA met de PvdA op de achtergrond, besloten tot dit volkomen belachelijke schaduwkabinet. Een schaduwkabinet bestaande uit louter voorstanders van het huidige waardeloze, sloop-kabinet Rutte 2, o.k. er wordt wel eens een beetje gebromd, maar de hoofdzaak is het verdedigen van het waardeloze beleid dat gevoerd wordt, en dat intussen het land 2 jaar in recessie houdt, een topwerkloosheid van ruim boven één miljoen werklozen (de cijfers van het CBS zijn veel te laag, meer dan 400.000 mensen worden niet meegerekend, maar zijn wel degelijk werkloos), mensen in armoede: meer dan 1,2 miljoen, een top aantal faillissementen en het dumpen van miljarden aan belastinggeld in bodemloze Europese putten, terwijl de voedselbanken hier, de klanten niet meer kunnen voorzien van basisbenodigdheden, als klap op de vuurpijl heeft Dijsselbloem het vertrouwen in de banken, als het gaat om spaargeld, te grabbel gegooid.

Over de laatste ging het vandaag met de 'schaduwminister van Financiën'  Arnoud Boot, u weet wel zo'n figuur die net als veel andere 'deskundigen' de ellende niet aan hebben zien komen, en zelfs echte deskundigen de grond in boorden, als zij kritiek op de gang van zaken gaven en waarschuwden voor een grote crisis. Boot zei bij zijn 'aanstelling' op 2 januari jl. als schaduwkloot, dat het goed is, dat Dijsselbloem luistert en niet zo de media zoekt. De lul wist natuurlijk niet, dat Dijsselbloem in de maand voorafgaand aan dit gesprek, het vuur uit zijn sloffen liep in Europa, voor steun van zijn kandidaatstelling als voorzitter van de Eurogroep, maar daar had hij dan ook alle tijd voor, het ging en het gaat in Nederland tenslotte veel beter, dan in de ons omringende landen........ Oh, nee, het is juist andersom, en hoe dat komt? Simpel door het gevoerde beleid onder de kabinetten Balkenende 4 en Rutte 1 en 2!!!

Nu mag u raden wat Boor vandaag liet weten op Radio1 (na 11.00u.), verdedigde hij het beleid, of had hij kritiek? Natuurlijk verdedigde Boot de zwaar disfunctionerend minister van Financiën en eenzelfde kwalificatie voor het voorzitterschap van de Eurogroep. Lange dagen, veel besluiten, bla bla bla...........



Geen opmerkingen:

Een reactie posten