Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 maart 2013

Jongen met verstandelijke beperking, 5 dagen opgesloten in Amsterdamse cel

De Amsterdamse politie heeft een verstandelijk beperkte 'Surinaamse' jongen van 18 jaar 5 dagen opgesloten in een cel. Dat er iets met de jongen mis was, kon de politie weten, hij werd bij een routine controle uit een busje voor speciaal personen vervoer gehaald, daar hij geen identiteitsbewijs bij zich had (en Befehl ist....). Welke agent, die een busje aan houdt vanwege een verkeersfout, waar duidelijk minder begaafde mensen in zitten, gaat deze mensen controleren? Omdat ze gekleurd zijn, of omdat het voorval zich in de Bijlmer afspeelde? Godverdomme, het is om je dood te schamen! Dan de 5 dagen  in de cel, het had voor de verantwoordelijken voor die cel, snel duidelijk moeten zijn, dat het hier om een jongen met verstandelijke beperking ging, hij heeft de geestelijke vermogens van een 8 jarige, dat valt echt op, geloof mij maar. Bovendien at en dronk de jongen bijna niet, werkelijk ongelofelijk allemaal.

De jongen woont 8 jaar in Nederland en zijn ouders waren vergeten een verblijfsvergunning voor hem aan te vragen. Vanwege alle fascisten praatjes van o.a. de valswitte haatprofeet Wilders en zijn discipelen, zijn de regels gigantisch verzwaard, deze week verklaarde PvdA hufter Recourt nog, dat het strafbaar stellen van illegaliteit* blijft staan, omdat de PvdA nu eenmaal een regeerakkoord heeft getekend, en dat is dan oud-rechter!!!!

Dit is het resultaat van al het geouwehoer over niets in Nederland, nogmaals om je godgloeiendegodverdomme voor dood te schamen!

*Hoe kan je in godsnaam illegaal zijn, als je op deze wereld geboren bent? (op deze kleine kloteplaneet in een onmetelijk groot universum).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten