Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 maart 2013

Dijsselbloem heeft 'wat' geleerd.......

De wanpresterend minister van Financiën en net zo slecht presterend voorzitter van de Eurogroep, PvdA kloot Dijsselbloem, hield aan het begin van de week bij hoog en bij laag vol, dat hij het woord 'blauwdruk' niet had genoemd, als het gaat om de herziene aanpak van de crisis op Cyprus. Helaas voor hem, hij gebruikte het woord 'template' en dat kan je wel degelijk vertalen als blauwdruk.

Waarom was hij zo bang voor het woord blauwdruk? Eindelijk werden de echte verantwoordelijken voor financieel wanbeleid bij banken gepakt, i.p.v. de belastingbetaler. Was het laffe ventje zo bang voor kritiek vanuit de financiële wereld? Dat moet wel, als je zijn eerdere reacties in ogenschouw neemt. Te gek voor woorden eigenlijk, nu Dijsselbloem eindelijk doorheeft, dat de door hem gesteunde maatregelen goed vallen bij een heel groot deel van de Europese burgers, is zijn angst verdwenen.

Wat moet je met een figuur, die zoveel stommiteiten op een rij laat zien en die door VVD premier Rutte, al voor dat hij iets had gepresteerd (waar intussen veel te weinig aan toegevoegd is), als kundig minister van Financiën werd betiteld?
Weg met deze scherts figuur en het hele afbraakkabinet Rutte 2!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten