Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 15 maart 2013

Asscher boos op stemadvies van Marokkaanse organisaties

De disfunctionerende PvdA asociaal en slaapbol Asscher schrok weer eens op uit zijn levenslange sluimer, een Marokkaanse organisatie, geeft haar leden en andere Marokkanen het advies, niet meer op de PvdA te stemmen. Wat is er aan de hand? Heeft Asscher koran's verbrand? Heeft hij staan pissen in de brievenbus van de moskee? Heeft hij hoofddoeken van islamitische vrouwenhoofden getrokken? Nee, nee, driewerf nee! De asociale hufter legt beperkingen op aan uitkeringen, die Marokkanen in het buitenland ontvangen, voor een flink aantal Marokkanen worden de uitkeringen in Marokko zelfs stopgezet. let wel, het gaat hier om uitkeringen aan Nederlanders, die daar alle recht op hebben, daar zij er ook voor gewerkt hebben. Als Asscher stelt, dat het leven bijvoorbeeld goedkoper is in Marokko, had dit bedacht moeten worden op het moment, dat belastingen enz. werden ingehouden op het salaris van deze mensen, deze waren net zo hoog als die voor elke andere Nederlander, in vergelijkbare situatie.

Slaapbol Asscher is geschrokken van het feit, dat een aantal Marokkaanse organisaties al een paar decennia lang aan hun achterban een positief stemadvies gaven voor de PvdA en dat dit nu dus wordt ingetrokken en omgedraaid in een negatief stemadvies. Dat vindt Asscher bevoogdend en strijdig met integratie (?!?) en emancipatie. De asociale hufter wijst op andere Europese landen, waar men zelfde maatregelen trof, alsof je ook op rooftocht moet, als je buurman dat doet, jezus christus wat een klootzak.

Het ergst van dit alles, is wel het feit, dat Asscher, net zoals mensen die het nieuws maar matig volgen, had kunnen weten, dat dit steunen van de PvdA al bestaat vanaf het moment dat de eerste 'Marokkaanse' Nederlanders mochten stemmen in 1986, Marokkaanse organisaties hun achterban adviseren op de PvdA te stemmen. Daar schrik ik van, dat een PvdA sukkel, die n.b. minister van Sociale Zaken is, dat niet wist. Daar geloof ik dan ook geen ene sodemieter van, de hufter gebruikt zijn zogenaamde onwetendheid, om nu 'boos' aan de bel te trekken, over wat hij een 'dreigement' durft te noemen, alsof een stemadvies het leven van deze, over een enorme paardendrol getilde, 'socialist' in gevaar zou brengen. Wat wel in gevaar komt, is de portemonnee van PvdA volksverlakkers als Asscher, die bij heel groot stemverlies wel eens de kans zou kunnen lopen, dat hij werk buiten de Kamer moet gaan zoeken (natuurlijk geen echt werk, daar is Asscher niet voor in de wieg gelegd...).

Volgens Asscher mag je geen stemadvies geven als jou iets niet zint, dus als jij je kwaad maakt over alle gore streken die de PvdA de burgers en haar kiezers heeft geleverd sinds september, mag je de mensen niet manen, nooit meer op de PvdA te stemmen........ ha! ha! ha! ha! ha!

Moe van alle PvdA leugens en smerige rotstreken, maar wel op deze partij gestemd? Nog steeds blij dat u dat deed?
Hier een stemadvies van uw Azijnpisser: De PvdA heeft nu en in het verleden al veel vaker laten zien, totaal onbetrouwbaar te zijn en in tegenstelling tot wat de partij beweert, is dit een waardeloze neoliberale graai partij, dus stemt aub nooit en te nimmer meer op de PvdA!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten