Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 30 maart 2013

Belastingparadijs verdediging

Je gelooft je oren niet meer tegenwoordig, als je hoogleraren en andere (VVD) top-idioten belastingparadijs Nederland hoort verdedigen. Of men vindt Nederland geen belastingparadijs, of gaat nog verder, door te stellen, dat onze economie niet zonder 'al' de miljarden uit misdadig belasting ontduiken door brievenbusmaatschappijen kan. Om met dat laatste te beginnen, eindelijk werd vandaag bekend gemaakt, dat veel grote Nederlandse bedrijven, de belasting hier ontduiken in een belastingparadijs elders, geloof mij maar, dat het hier net zo goed om vele miljarden gaat. Voorts worden landen benadeeld, door ontduiking van de belasting, die hier met regels door de politiek mogelijk is gemaakt, verder met hulp van accountantskantoren. Het gaat hier o.a. om landen die wij, of met ontwikkelingshulp helpen (dat is nog iets gunstiger dan omkoping van corrupte dictatoriale regeringen), of zoals de laatste jaren de schuldenlanden in Zuid-Europa, waar wij intussen al vele miljarden aan belastinggeld hebben gespendeerd. Moet je nagaan, wij steunen die landen met vele miljarden aan belastinggeld, ondertussen ontduiken grote bedrijven de belasting daar voor vele miljarden....... Dan nog durven zeggen, dat wij baad hebben bij deze misdadige handelswijze, is wel bijzonder wrang. Misdadig? Ja, ronduit misdadig, ook al komt men 1.000 keer met het argument, dat er gebruik gemaakt wordt van regels. Die regels zijn in essentie misdadig, dat kan je de opstellers van die regels en de politici die dit goedkeurden 1 op 1 aanrekenen.

Afgelopen woensdag zat 'hoogleraar' Kavelaars bij Pauw&Witteman, deze kwast heeft totaal geen probleem met het ontduiken van belasting en vindt dat Nederland geen belastingparadijs is. Kavelaars liet eerder van zich horen, toen hij de NS, die de belasting hier ontdook, verdedigde. Hij durfde toen te stellen, dat de NS niets fout deed, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/09/de-ns-ontdook-de-belasting-en-een-blik.html . Kavelaars kwam nog eens met de dooddoener: 'als wij het niet doen, dan doet een ander het wel', dus als een ander een vrouw verkracht, kan Kavelaars dat ook doen. K. loog aantoonbaar, toen hij durfde te zeggen, dat ons omringende landen hetzelfde doen, ook zij zouden buitenlandse bedrijven faciliteren de belasting in hun eigen land te ontduiken...  Waarschijnlijk zat Kavelaars bij de 2 ouwe wijven P&W om alvast de PvdA uit de wind te houden, mocht deze partij besluiten toch niets te doen aan deze schandalige, misdadige situatie, want dat is de taak die dit suffe stel tegenwoordig uitoefent, propaganda maken voor het huidige afbraak-kabinet Rutte 2 en de PvdA in het bijzonder.

De erg soepel draaiende PvdA windvaan Samsom heeft gisteren een pleidooi gehouden voor het onmogelijk maken van deze vorm van misdaad (zo noemt hij het niet), reken maar, dat er niet snel een PvdA handtekening onder een wetsvoorstel tegen brievenbusmaatschappijen en andere vormen van belastingontduiking komt, ook bij de PvdA gaat het geld voor de moraal (zelfs als dat een mank argument is). Maar ja, dat had u waarschijnlijk ook al begrepen, Samsom was niet voor niets volksverlakker van het jaar 2012 en wat hij nu vindt, kan over een goed half uur volkomen omgedraaid zijn.

Vanmorgen in Kotskamerbreed (Radio1 van 11.00-12.00u.) durfden de CDA houtenklompkop, de nitwit van Aersma Buma en VVD Horst Wessel van Baalen te zeggen dat zij niets willen doen aan het belastingparadijs Nederland, van Aersma Buma wil alleen wat doen, als er internationaal regels komen, van Baalen, wil er in het geheel geen bliksem aan doen. Volgens de 2 verdienen wij er geld aan, met dat argument, kan de staat ook harddrugs gaan pushen, of gaan plunderen in andere landen, o nee, slecht voorbeeld, dat doen 'wij' al. Maar dat 'geld verdienen' wil ik nog wel eens zien, als je wegstreept, wat hier wordt binnengehaald door misdadige ontduiking tegen wat hier wordt ontdoken aan belasting, wedden dat dit laatste het eerste ver overtreft? Deze 2 heren hebben godbetert ook altijd de bek vol van waarden en normen........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten