Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 11 maart 2013

Ronald van Raak zegt Sint Maarten de wacht aan

SP lulletje van Raak, vond het nodig om gisteren 'het boevennest' Sint Maarten de wacht aan te zeggen, desnoods moet Nederland de handen aftrekken van dit eiland, als er geen orde op zaken wordt gesteld. Van Raak kan beter eens kijken naar de rol van Nederland en Nederlands geboefte, dat op de Antillen de belasting ontduikt en daar als god in Frankrijk leeft. VVD Obersturmbannführer Kamp heeft het geboefte daar geholpen hun belasting te verkassen, voordat de Nederlandse belastingdienst inzage in de rekeningen kreeg, voorts heeft hij met Nederlandse ambtenaren gezorgd, dat de superrijken daar iets meer dan 10% belasting moeten betalen, de vraag is, hoeveel dat tuig nog kan aftrekken van de belasting.

Kortom Nederland heeft van de Antillen 'het roversnest', dat van Raak noemt, zelf gecreëerd. Tel daar de treurige armoede van de gewone bevolking bij op, dan moet je niet vreemd opkijken als deze bevolking schijt krijgt en heeft aan de morele opgeheven vinger van welke witte Nederlander dan ook.

Tijd voor een grootschalig (strafrechtelijk) onderzoek naar al de zaken die daar mis zijn, maar dan wel met de nadruk op de Nederlandse bemoeienis: de verantwoordelijkheid van de Nederlandse politiek, ambtenaren en welgestelde belastingvluchtelingen. Misschien dat van Raak dan ooit nog eens terecht met de morele vinger kan wijzen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten