Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 maart 2013

Bergoglio nieuwe paus, ook al met een dubieus verleden

Bergoglio, een Argentijnse aartsbisschop is de nieuwe paus, die uit de katholieke smeerpijp van het Vaticaan rolde. Natuurlijk hangt aan deze figuur ook weer een bijzonder vieze lucht, zo heeft hij niets ondernomen tegen het bewind van Videla, terwijl hij op de hoogte was van martelingen en de gestolen babies van de gemartelde en vermoorde slachtoffers, die het fascistische Videla regime maakte. De smeerlap weigerde in eerste instantie te getuigen in zaken aangaande dit zwaar misdadige regime, waar Zorreguieta, de vader van 'onze' toekomstige koningin, pampaprinses Maxima, deel van uitmaakte. Uiteindelijk heeft deze katholieke aartsconservatief een ontkennende verklaring afgelegd. Maxima schijnt deze aartsconservatief € 128.000,-- te hebben geschonken, om zijn 'goede' werk nog verder uit te kunnen breiden..... Dus zou je kunnen stellen, dat wij deze enorme schoft indirect met belastinggeld hebben geholpen.

                                  
                                                  El extinto obispo Primatesta junto al dictador Videla

De vuile smeerlap wordt nu al bejubeld, omdat hij zich zo voor de armen inzet, dat terwijl hij de katholieke priesters, die echt het beste voorhadden met de armen, de zogenaamde bevrijdingstheologen het leven zuur maakte. Hij heeft 2 van deze theologen, net als hij zelf jezuïeten, vrij moeten pleiten bij Videla, met wie hij goede banden onderhoudt. Moeten vrij pleiten, daar hij anders volkomen ongeloofwaardig was geweest voor een groot deel van de arme Argentijnen, al heeft dit niet veel geholpen, de meeste arme katholieken in Argentinië, moeten vanwege deze toestand, niets of zo min mogelijk met de kerk te maken hebben.... ha! ha! ha!


Weer een paus, die tegen homo's is, al zegt hij dat niet met zo veel woorden, wel liet hij weten, dat het homohuwelijk een gevaar voor de mensheid en de kerk is....... Natuurlijk is deze enorme klootzak tegen anticonceptie en kan de slachting door HIV besmetting in katholieke ontwikkelingslanden onverminderd doorgaan.

Een zwarte dag voor een groot deel van de wereld, ingeleid met witte rook uit een heel gore smeerpijp....

                                                             
                                                           El dictador Videla comulgando


Mijn excuus voor de lay-out, het blijft modderen met google.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten