Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 15 maart 2013

AIVD schiet weer eens tekort, dit keer op vluchtelingen gebied

Vandaag werd bekend gemaakt, dat de IND in januari twee Chinese tolken heeft geschorst, daar deze informatie doorspeelden naar de Chinese overheid. Al in 2011 was de AIVD op de hoogte, dat deze tolken informatie over gevluchte Oeigoeren doorspeelde aan de Chinese overheid.

Twee vliegen in 1 klap, zou wel een erg sarcastische tekst zijn, maar de IND verklaart zelf, dat teruggestuurde Oeigoeren het risico lopen gevangen gezet, gemarteld en met een 'beetje geluk' vermoord worden, maar zet ze desondanks vrolijk het land uit. Nu blijkt dus ook nog eens, dat de gebruikte tolken alle gegevens die zij onder ogen kregen, doorspeelden aan de Chinese overheid......
Dus wij sturen mensen terug die een behoorlijke kans lopen vervolgd en zelfs vermoord te worden en de AIVD, die allang wist, dat er zaken flink fout waren, heeft gewoon niemand gewaarschuwd.

Deze week maakte de lamlul Schoof, de nationaal coördinator terrorismebestrijding bekend, dat het terreuralarm verder is opgeschaald (zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/03/terreurdreiging-opgeschaald-door-schoof.html ).

Het wordt de hoogte tijd voor een coördinator, die de aanwezigen in dit land via alarmfases waarschuwt voor de  AIVD en in het bijzonder voor de nationaal coördinator terrorismebestrijding, godgloeiendegodverdomme!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten