Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 maart 2013

Asscher gaat 'namen en shamen....' ha! ha! ha! ha! ha!

Het laatste jaar is voor 5 miljoen aan boetes uitgedeeld aan malafide uitzendbureaus. Het gaat om illegaliteit, onderbetaling en uitbuiting als strafbare feiten. Dit soort zaken loopt nu al vanaf de 70er jaren van de vorige eeuw, telkens wordt er dapper beloofd, dat deze zaken aangepakt gaan worden, waarna er wat regels worden verscherpt, die nauwelijks of niets aan deze strafbare praktijken veranderd. Ach, een boete van desnoods € 20.000,--, terwijl de kans dat je gepakt wordt en die boete moet betalen, eens in de 80 jaar is, tel uit je winst!

Waarom worden deze bureaus niet onmiddellijk gesloten, de eigenaren voor 10 jaar vastgezet en financieel kaal geplukt, met een levenslang verbod nog ooit een bedrijf te starten? (Datzelfde zou trouwens ook voor ondernemers moeten gelden, die in de fout gaan)

Let wel: dit gemodder duurt maar voort, vorig jaar beloofde VVD Obersturmbannführer Kamp nog deze toestand voortvarend aan te pakken. Ondertussen wordt er gekankerd op werknemers die werkzekerheid willen, want flexwerk is het zaligmakende motto van de laatste jaren en vooral het gekanker op uitkeringstrekkers die te bedonderd zouden zijn om te werken, terwijl die voor de heilige werkgevers veel te duur zijn, zelfs al verdienen ze het minimumloon. Je zou dit dan ook willens en wetens bijzonder kwaadaardige haatzaaierij kunnen noemen, bedreven en gestimuleerd door de opeenvolgende verantwoordelijke, wanpresterende bewindspersonen, godverdomme!!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten