Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 22 maart 2013

Hoffmann Bedrijfsrecherche heeft geld nodig, of het oppoken van wantrouwen

Hoffmann bedrijfsrecherche begint de gevolgen van de crisis te merken, dus gaat het bedrijf weer eens de boer op. Uit eigen onderzoek blijkt volgens dit vreemde bedrijf, met verdiensten uit wantrouwen, dat vrouwen die goed hun best doen en altijd vriendelijk zijn, extra in de gaten moeten worden gehouden, zij zijn niet te vertrouwen. Ongelofelijk!

Hoffmann Bedrijfsrecherche voor het volledig verpesten van de werksfeer op uw bedrijf, schakel ze vandaag nog in........

6 opmerkingen:

  1. Iedereen zal de crisis merken. Wij van rbz recherche leveren ook privedetective en bedrijfsrecherche diensten in limburg. Wij merken de crisis niet heel sterk.
    www.rbz-recherche.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte heer/mevrouw,

    dank voor uw reactie. Fijn dat u niets of weinig merkt van de crisis. Hoewel ik de crisis noem in mijn bericht, is dat echter bijzaak. Het gaat mij om de sfeer in een bedrijf, als je wantrouwen hebt tegen je werknemers, is er 'iets'behoorlijk mis binnen jouw bedrijf. Een bedrijfsrecherche bureau, dat daarnaast ook nog eens vrouwen, die hun best doen, als potentiële misdadigers neerzet, gaat dat 10 stations te ver en ik zou dat bedrijf (als ik daar al mee in zee zou willen), met een ferme trap de straat opschoppen, zijn ze nou helemaal belazerd!
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat bovenstaande artikel van Hoffman is natuurlijk sterk overdreven. Mogen vrouwen niet meer vriendelijk zijn! Inderdaad zo werkt het niet. Vergeet de mannen ook niet te noemen. Uit ervaring weet ik dat het percentage vreemdgangers ongeveer gelijk ligt.
    rbz.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bureau Hoffmann, wat een ongelooflijke oplichters. Deden een onderzoek naar een vriend van mij. Kwamen met een heel stevig rapport, vol zware aantijgingen en beschuldigingen. Voor geen 1 ervan hadden ze bewijs gevonden. Ook hebben ze het document van een verhoor-verslag, dat ondertekend was, later aangepast. Je kunt namenlijk heel makkelijk een PDF editen met een tooltje van Adobe zelf. En dat hebben we kunnen bewijzen. Het zijn oplichters. Als je ooit een gesprek met ze moet hebben, vertel ze niets. Ze zijn gewone burgers, hebben geen speciale rechten. Werk NOOIT met deze mensen mee. Schakel je advocaat in.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beste Bobby,
    dank voor jouw reactie en aanvullende gegevens. Voor meer artikelen over Hoffmann Bedrijfsrecherche, klik op het label met die naam, direct onder het bericht.

    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen