Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 16 maart 2013

Klaas Knot(s) knettergek

Knot, één van de directeuren van de Nederlandse Bank, ziet zonnestralen dwars door een gitzwarte dikke betonnen muur. Hij liet deze week weten, dat er teveel negatief wordt gesproken, alsof de economie uit de recessie komt, als je huppelend en halleluja roepend door het leven gaat.... Dat moet je vertellen aan de 500 mensen die wekelijks werkloos worden, jezus christus! Volgens Knot staan we er goed voor, ja vandaar die 2 jaar recessie op rij, een record aantal werklozen, dat niet op 600.000 zit, maar dik over het miljoen komt, een record aantal faillissementen en 1,2 miljoen armen, nee het gaat echt heel goed..... met figuren als Knot!

Zelfs de huizenmarkt heeft volgens Knot het ergste gehad. Alsof de gebakken lucht factor die meer dan 50% van de huizenprijs uitmaakt, als sneeuw voor de zon is verdwenen en we een hypotheekschuld hebben van 10 miljoen i.p.v. 700 miljard!

Uw Azijnpisser weet nog een goede bezuiniging: schop Knot met de grootste spoed de straat op, zonder bonus natuurlijk.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten