Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 22 maart 2013

Pauw&Witteman een smerige PvdA propaganda machine

Peter Kee is politiek redacteur van Pauw&Witteman volgens website Joop. Peter Kee heeft volgens mij iets meer te vertellen in dit programma, dan alleen zijn 'deskundige' politieke analyses, althans dat kan je afleiden uit zijn gesprek met Jurgen 'jahaha' van den Berg op Radio1, gistermiddag rond 12.17u. Kee sprak o.a. over de 'glorie' van PvdA volksverlakker 2012 Samsom, die hij bij zijn voornaam noemt: Diederik..... De politiek 'deskundige' heeft grote bewondering voor Samsom, o.a. door zijn rol als deskundige na de ramp met de kerncentrales van Fukushima in Japan. Je kan het van den Berg, die door Vrij Nederland de beste in zijn vak werd genoemd (ha! ha! ha! ha! ha!)*, niet kwalijk nemen, dat hij informatie over de houding van Samsom t.a.v. kernenergie niet paraat heeft, bijvoorbeeld, dat Samsom amper een half jaar voor de ramp van Fukushima, kernenergie niet meer afwees als 'duurzame' energiebron...... Van Kee hoef je in deze al helemaal niets te verwachten, hij is er met name, om de PvdA politici zoveel mogelijk uit de wind te houden en zo veel mogelijk veren in de vieze 'rode' reet te steken. Dat laatste liet hij fijntjes weten, toen hem gevraagd werd, of politici zichzelf kunnen uitnodigen: 'als een voorzitter van een grote politieke partij een goede pitch heeft, is deze natuurlijk van harte welkom', aldus Kee, wie die 'pitch' of dat idee beoordeelt op 'goed' of relevantie , laat zich raden, maar dat Kee daar een dikke vieze vinger in de gore propaganda pap heeft, is duidelijk. Zo schaamt Kee zich er niet voor, dat er van te voren afspraken worden gemaakt met o.a. politici, welke onderwerpen wel of niet ter sprake mogen worden gebracht door het suffe ouwe wijven t-leuten stel P&W, iets dat ik hier al vaker aan de kaak heb gesteld.

Let dus op als u weer eens afstemt op het trivialiteiten programma Pauw&Witteman, u wordt belazerd en er wordt een braaf, bijzonder vervelend toneelstuk opgevoerd en dan nog van heel slechte kwaliteit.

En Jurgen van den Berg? Zeg Jurgen kom jij eens hier, Jurgen, jij gaat nu je knapzak inpakken Jurgen, vergeet je paspoort niet Jurgen, en dan Jurgen, ga jij als de sodemieter naar Schiphol en Jurgen, dan neem jij met een enkele reis Jurgen, het eerste beste vliegtuig naar Siberië, goed begrepen Jurgen? Opzouten Jurgen!

*In het land van de stekeblinden is zelfs iemand met 10% zicht koning!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten