Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 17 maart 2013

Vroege Vogels bedrijft alweer PvdA propaganda

Voor de zoveelste keer, liet men bij Vroege Vogels zien, dat het een VARA programma is en men foute PvdA propaganda niet uit de weg gaat.
Wat nu weer? Volgens het Vroege Vogels Nieuwsoverzicht is Nederland, dapper met enkele andere EU landen voor een verbod op neonicotinoiden. Dapper? Dapper is als je zonder de EU besluit deze levensgevaarlijke stof te verbieden, zoals enkele EU landen deden. Als de PvdA dapper was geweest, dan had het dit middel al opgenomen in de onderhandelingen voor de huidige regering, Samsom was tenslotte ooit bobo bij Greenpeace. Enkele weken terug had Vroege Vogels deze gifsoort ook in de uitzending, toen ging het over de constatering, dat dit gif o.a. in bessensap wordt teruggevonden, toen kon V.V. niemand van de PvdA vinden, die hier commentaar op wilde leveren (zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/02/vroege-vogels-over-giftige-voeding-en.html ) en week men uit naar de SP. Nu doet Vroege Vogels net, of het deze regering ernst is dit middel te verbieden, wat er niet bij werd gezegd, is het feit, dat Rutte 2 alleen een verbod wil, als dit in de hele EU gebeurt, de kans daarop is voorlopig bijzonder klein, daar de chemische industrie een ijzersterke lobby heeft in Brussel (nog een reden om zo snel mogelijk een eind aan het onzalige belastinggeldvretende orgaan EU te maken en hier weer een handelsfederatie van te maken, de EU heeft Nederland toch nodig vanwege de natuurlijke- en de uitgebreid aangelegde infrastructuur).

Kortom Vroege Vogels pleegt voor de zoveelste keer hypocriete PvdA/Rutte 2 propaganda en dat geeft een heel gore nasmaak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten