Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 31 maart 2013

Lutz Jacobi, een echte deskundige als het om 'groen' gaat

Lutz Jacobi, de 'groenste politicus van Nederland' (ha! ha! ha!ha!), zat vanmorgen aan bij Vroege Vogels, een onderdeel van de PvdA propaganda machine VARA. Natuurlijk zat de ongelofelijke huppeltrut, die het werk aan haar medewerkers overlaat (zelf tweet ze zich groen*), zichzelf en de andere PvdA volksverlakkers veren in de vieze reet te steken. *Zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/01/lutz-jacobi-groenste-politicus-van.html. Ook nu liet ze weer zien, dat ze zich zelfs niet normaal kan voorbereiden op een radioprogramma, samen met GroenLinks en nog wat partijen wil ook de PvdA de plezierjacht verbieden, Jacobi noemde onder andere reeën als vrij bejaagbaar, hoewel ze voor andere namen geholpen moest worden door de presentatrice. Daar komt dan bij, dat de, of het ree, evenals de patrijs (die ook werd genoemd), allang niet meer vrij bejaagbaar zijn.....

Het ergste van het geheel is nog wel, dat men het deed voorkomen, of dit voorstel uit de 'vieze leugenachtige' pen van Jacobi kwam, het zijn echter 2 initiatief wetsvoorstellen van de PvdD zijn, ingediend door Thieme van die partij. Vreemd is wel, dat men op Radio1 de laatste dagen precies hetzelfde deed, sterker nog: de Partij voor de Dieren werd, net als vandaag bij Vroege Vogels in die berichten stelselmatig weggelaten. Het verschil met Vroege Vogels is, dat NOS nieuws onafhankelijk zou moeten zijn.

Het is duidelijk de PvdA moet en zal gepromoot worden, maakt niet uit welke zendgemachtigde aan het woord is. De PvdA u weet wel, de partij die schijt heeft aan de bewoners in arme wijken, die rond de grote wegen liggen, en daar met een snelheidsverhoging van 20 km per uur te maken hebben gekregen, zodat het verkeer de bewoners daar met 100 km per uur kan vergassen, met toestemming van de PvdA en dit is nog maar één van de vele voorbeelden........ Wat dat laatste betreft: het PvdA leeghoofd, staatssecretaris Dijksma, die ook over het autoverkeer gaat, kreeg van Lutz nog even apart van de rest een 'groene veer' in de vieze dikke reet gestoken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten