Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 maart 2013

Weekers: "alle belastingaangiften worden gecontroleerd....." ha! ha! ha!

Belastingmedewerkers hebben weer aan de bel getrokken, door onvoldoende controles worden er miljarden  aan belasting niet geïnd, oorzaak: te weinig geld en tijd. Dat is niet de eerste keer, dat dit wordt gemeld. De wanpresterende staatssecretaris van Financiën  VVD nitwit Weekers ontkent in alle toonaarden, dat deze medewerkers terecht klagen. Hij liet in het Radio1 nieuws van 13.00u. weten, dat bestrijding van fraude één van de drie prioriteiten is, die hij bij zijn aantreden 2,5 jaar geleden heeft gesteld, m.a.w. hij heeft dat gesteld, dus de klacht dat er geen actie wordt ondernomen op fraude door de belastingdienst is onzin...... ha! ha! ha! ha! Weekers durft zelfs te zeggen, dat niemand de dans ontspringt (conclusie: geen aangifte blijft ongecontroleerd)....... ha! ha! ha! ha! Je hoeft bepaald geen medewerker van de belastingdienst te zijn, om te weten, dat het grootste aantal aangiften niet wordt gecontroleerd, Weekers is de enige die het tegendeel gelooft, sterker nog: geen aangifte leidt ongecontroleerd tot teruggave (iets anders kan je niet afleiden uit zijn woorden). Aan het slot van de weergave van dit gesprek met hem, zegt Weekers, dat hij alle klachten serieus neemt.....?!? Ongelofelijk wat een enorme klootzak, eerst stelt hij dat de klachten van belastingdienst medewerkers, die stellen dat zij zelfs bij vermoeden van fraude geen actie mogen ondernemen,  grote onzin is en aan het eind stelt deze minkukel eigenlijk, dat hij onzin serieus neemt.... ha! ha! ha! ha!

Als je ziet hoe Weekers met deze materie omgaat, kan je raden wat dat betekent voor de rijken die voor vele miljarden, misdadig belasting ontduiken. Hij durfde in dit gesprek te zeggen, dat niet alleen de groten worden gepakt, maar ook de kleintjes. Terwijl de groten zoals gezegd, naar voorzichtige schattingen jaarlijks voor 20 miljard aan belasting ontduiken. De 'kleintjes' worden gepakt en de grote ontlopen wel degelijk de dans.

Weekers zit nu 2,5 jaar op zijn positie, in al die tijd is er geen verbetering opgetreden, ziehier de 'kwaliteit' van het kabinet Rutte 2 in optima forma en dat in een tijd van crisis.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten