Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 15 maart 2013

ABP belegt in doodstraf

Bart Stapert, een advocaat die mensen bijstaat in de VS, die ter dood zijn veroordeeld*, nagelde het ABP aan de schandpaal. Het ABP belegt in het bedrijf Hospira, dat een onderdeel levert voor dodelijke injecties aan de VS, die dit gebruiken voor het uitvoeren van de doodstraf.

Je zou toch godverdomme geloven, dat dit pensioenfonds na het schandaal met het beleggen in wapentuig en met name in clusterbommen, even alle beleggingen tegen het licht heeft gehouden, om verdere schandalen te voorkomen. Maar het tuig, dat een fiks deel van het door u gespaarde pensioen verspeelde op de beurs, deed dat niet, een domme, luie en arrogante houding, zo van: "ach maakt 't uit, als er iemand gaat zeuren, gaan we wel wat doen". Het is net als met dat gokken met uw geld, het lijkt goddomme wel of dit tuig denkt met eigen geld te werken.

Even terzijde: benieuwd of het ABP straks ook besluit geld te steken in veel te hoge hypotheken, dan is het wachten op het volgende miljarden verlies op uw gespaarde geld.......

*Mede door toedoen van Bart Stapert zijn er al heel wat ter dood veroordeelden vrijgekomen, daar zij ten onrechte waren veroordeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten