Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 27 maart 2013

CSO, koepel ouderen organisatie is zwarte ketel en pot tegelijk

Vanmorgen liet de directeur van de koepel van ouderenorganisaties CSO Wim van Minnen weten, dat de 50Plus partij van Henk Krol voor polarisatie zorgt. Deze enorme hondenlul vergeet even, dat al ver voor het ontstaan van de 50Plus partij, ouderen door allerlei organisaties, volgzame media en politieke partijen werden neergezet als profiteurs en parasieten, volkomen onterecht, maar toen hoorde je van Minnen niet. De lul is jaloers op het succes van 50Plus en ziet langzaam de kritiek op de organisaties die hij vertegenwoordigt groeien, zoals gesteld volkomen terecht.

Het CPB voegde onlangs nog haar steen bij aan de berg verwijten aan ouderen, daar zij volgens het CPB, niet extra worden gepakt door het kabinet, natuurlijk keek het CPB niet naar de stapeling van maatregelen die ouderen treffen, zoals de aanstaande korting op de meeste pensioenen per 1 april a.s. Het CPB ziet geen vergroting van armoede bij ouderen, nee, als je met je neus onder water staat, maakt het niet meer uit of je oren ook onder water komen te staan.... Bovendien, de cijfers van het CPB.... ha! ha! ha! ha! ha!

Het is met de ouderenorganisaties als met de patiënten-belangenorganisaties, zij dienen allang niet meer het belang dat zij zouden moeten dienen, maar zitten alleen nog voor hun eigen veel te ruime inkomen te lullen. Sterker nog, je ziet bij de patiëntenorganisaties zelfs een zwaar heulen met de partijen, waar patiënten tegen in het geweer komen.... Leuk om eens te onderzoeken, welke belangen van Minnen en zijn organisaties behartigen. Gelukkig liet ANBO vanmiddag in StanpuntNL weten het totaal oneens te zijn met van Minnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten