Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 maart 2013

Radio1 Journaal 'vernieuwd' met muziek, of hoe misbruiken we belastinggeld?

De NOS loog deze week even de ogen uit de infantiele rotkop, met de mededeling, dat er in het vervolg muziek in de Radio1 Journaal programmering zit. Liegen? Nou als je weet dat ze dit al jaren doen, is het op zeker een hoop gelul. Volgens een woordvoerder heeft onderzoek uitgewezen, dat de luisteraar daar behoefte aan heeft. Hoe gaat zo'n onderzoek? Meneer/Mevrouw, heeft u er bezwaar tegen als wij bij gebrek aan onderwerpen of storing een muziekje draaien? Nee hoor meneer de volksverlakker, gaat u gerust uw gang, ik luister tenslotte niet voor niets naar een actualiteiten programma.

Het is hetzelfde met de belachelijke duo-presentatie, volgens ingestoken onderzoek heeft de luisteraar behoefte aan infantiele presentatoren, die kinderachtige grappen maken en 'ooooohhhh' roepen als de woorden drugs en militairen in één zin vallen, zoals vanmorgen huppelkut Lara 'gekke koe' Rensen deed, vlak voor 9.30u.

Ook voor de Radio Sportzomer liet de NOS een onderzoek doen, met een van te voren vast staande uitslag:
de luisteraar vond dit een geweldig programma, zeg maar (smegma) een waanzinnig succes!

Morgenmiddag en vrijdagmiddag schaatsen op de 'actualiteitenzender' Radio1, dat betekent een berg muziek en bijzonder dom gelul. Ach in huize Azijnpisser staat meestal BNR of de BBC op de radio aan. Alleen wel lullig dat ik voor die zenders geen belasting betaal, maar wel voor de meer dan waardeloze zender Radio1 en het nog lulliger programma het Radio1 Journaal....

Ach het kost een hele berg belastinggeld, maar dan heb je ook niets, op en top Nederland anno 2013!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten