Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 maart 2013

Sander de Rouwe schiet een dode 'privacy bok'

CDA nitwit de Rouwe was alweer even niet in de media geweest, dus kwam hij met een 'geweldig' plan. Vanmorgen zei hij bij BNR, dat er duizenden mensen drinken achter het stuur (hij zal vooraf bedoelen) en dat er velen niet gepakt worden. Hij liet weten dat hij bij alcoholcontroles wil werken met nummerplaatherkenning camera's, om zo bekende drinkers die achter het stuur zitten een garantie op controle te geven en andere automobilisten bij deze controles ongemoeid te laten........ ha! ha! ha! ha! ha! Dus er worden te weinig dronken chauffeurs gepakt (die niet bekend zijn bij justitie), daarom controleren we vooral de bij de politie al bekende drinkers, jezus wat een enorme klaplul!

Later vanochtend was hij te gast bij Radio1 (na 11.00u.). Waarschijnlijk was hij intussen al flink uitgelachen, dus voegde hij er nu de misdaad aan toe, ook al bleek uit een rapport van vorig jaar, dat nummerplaatherkenning, de misdaad niet bestrijdt en zelfs kentekenplaat fraude in de hand werkt. De Rouwe bleef maar hameren op het lage oplossingspercentage van misdaden, letterlijk: "10% slagingspercentages van misdrijven, dat moet naar 100%......." ha! ha! ha! ha! Dat vinden de misdadigers ook!  Misschien moet de Rouwe eens kijken waarom politie-inzet onevenredig groot wordt ingezet op de totaal zinloze bestrijding van zaken als softdrugs, dat is voornamelijk aan CDA en VVD kortzichtigheid te danken (en geloof mij maar, zo zijn er nog wat zaken te bedenken).

De Kamer is breed voor het bewaren van kenteken gegevens, die met camera's boven wegen worden verzameld, iets dat nu nog niet mag. Dat is voornamelijk te danken aan privacy regels, daar wil de Rouwe dan ook snel verandering in zien, ook voor het inzetten van drones door de politie, dus niet elke keer gezeur over privacy, hup gewoon doen, ook al helpt het niet tegen de misdaad, zoals bij kentekenregistratie. De Rouwe stelt dat om de privacy van de burger te beschermen, de privacy van (notoire drinkers en) misdadigers moet sneuvelen.... Jezus wat een hopeloze klootzak en volksverlakker, alsof daarmee niet automatisch de privacy van iedereen te grabbel wordt gegooid!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten