Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 12 maart 2013

NPO, niet alleen bij de NOS klotst het geld tegen de plinten

Hagoort heeft als voorzitter van de raad van bestuur, van de Nederlandse Publieke Omroep, de publieke omroep al een flink eind naar de kloten geholpen, 'het kleutertje luister niveau' heeft onder zijn bewind een grote vlucht genomen. De disfunctionerende klootzak Hagoort vindt dat hij minstens 2 keer per jaar prominent de media moet halen, dus heeft de idioot bedacht dat de naam Nederland 1, 2 en 3 op de tv en voor de radiozenders idem dito, moeten veranderen in NPO, met de cijfers als toevoeging, bij de radio komt er dus een toevoeging bovenop. De flapdrol zegt dat dit nodig is, omdat de mensen de publieke omroep niet kunnen vinden op het internet, een vette leugen van deze christenbroeder, voert u bijvoorbeeld op Google simpel het woord 'lunch' in en u ziet als eerste het radioprogramma 'Lunch' verschijnen hetzelfde geldt voor het radioprogramma 'De Gids.fm' en voor alle andere radioprogramma's, voorts kan je 'uitzending gemist' invoeren, die dan ook als eerste verschijnt, enz. enz..

In crisistijd je bezighouden met dit soort flauwekul, waar gegarandeerd vele miljoenen aan reclame nodig zal zijn, voor dat mensen doorhebben, dat ze op NPO moeten zoeken*, is vergelijkbaar met de onzalige idee, Postbus 51 te veranderen in rijksoverheid.nl. Het kopen van de naam NPO van een postduivenvereniging heeft maar liefst € 93.000,-- gekost, samen met de site NPO al bijna 2 ton!!!!

Wanneer grijpt de politiek in en maakt zij een eind aan de gigantische belastinggeldverspilling bij de publieke omroep? Ik stel voor als eerste Hagoort met een ferme punter onder z'n kont de straat op te schoppen, de hufter zal wel een hele bak belastinggeld verdienen, dus dat scheelt direct! (en natuurlijk geen bonus mee!)

*De kijker of luisteraar heeft nu geen moeite, maar zal juist met het plan van Hagoort moeite krijgen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten